'20 yılda caz fotoğrafları' sergisi açıldı

1996 yılında Ankara’da kurulan ve 20. yılını kutlayan “Caz Derneği”, Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Alanya’da da sanatseverlerle buluşuyor. Kızılkule yanında bulunan tarihi sarnıç yapıda, Caz Derneği’nin 20.yılına özel olarak hazırlanan “20 Yılda Caz Fotoğrafları” sergisi açıldı.

'20 yılda caz fotoğrafları' sergisi açıldı

 Sergi açılışının konuşmasını Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp yaparken, serginin açılışını MHP eski Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Caz Derneği ve Uluslararası Ankara Caz Festivali Koordinatörü Tuğçe Alpaslan yaptı. 

banner111
1 AY BOYUNCA ZİYARET EDİLEBİLECEK

“13. Uluslararası Alanya Caz Günleri” kapsamında Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Caz Derneği’nin kuruluşunun 20. Yılına özel hazırlanan, “20 Yılda Caz Fotoğrafları” isimli sergi Kızılkule yanında bulunan tarihi sarnıç yapısında açıldı. Caz Derneği ile Uluslararası Ankara Caz Festivali’nin 20. yılına denk gelen bu yıldönümünde dijital akademinin çekmiş olduğu fotoğraflar, caz severlere geçmişe yolculuk tadında bir sergi sunuyor.
20 Yılda Caz Fotoğrafları sergisi 28 Eylül-30 Ekim tarihleri arasında hafta içi her gün sabah 8.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz olarak sanatseverlerin ilgisine sunulacak. 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 17:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83