Alanya'ya davet! Bu oyun kaçmaz

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde görevli sağlık çalışanlarının hazırladığı “Ali ve 3 Hali” tiyatro oyunu 15 Mart 2017 Çarşamba günü saat 20:00’de Alanya Kültür Merkezinde izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Alanya'ya davet! Bu oyun kaçmaz

İkinci kez izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan yoğun bakım servisi çalışanlarının daha önce sergilediği “Nakli Hayat” adlı ilk tiyatro gösterisi izleyiciden büyük ilgi görmüştü. Yine aynı ekip bu kez “Ali ve 3 hAli” isimli tiyatro oyunu ile izleyici karşısına çıkacak. Oyunu yazan ve yöneten yoğun bakım hemşiresi Hasan Öksüz tüm Alanyalıları, oyunu izlemeye davet etti. Öksüz, “15 Mart Çarşamba günü 2017 saat 20:00’de Alanya Kültür Merkezi’nde tiyatro oyunumuzu sergileyeceğiz. İzleyicilerimizin izlerken güleceği ve düşüneceği bir gösteri olacak. Ücretsiz sunacağımız oyunumuza herkesi bekliyoruz” dedi. 

banner111
Tüm ekibin sağlık çalışanı ve yoğun bakımda görevli olduğunu belirten Hasan Öksüz oyun hakkında da şunları söyledi “10 yıldır yoğun bakımda çalışan hemşirenin son zamanlarda gördüğü ilginç rüyalar sonucunda psikiyatriye gitmesiyle başlayan bir oyundur. Ana karakter Ali Kemal'in geçmişi ve geleceğiyle yüzleşmesi başlar. Aslında her şey Ali Bey’in başından geçenlerle alakalıdır. Ali Bey mi kim? Ali Bey aslında bir sağlık memurudur. Babası Ali Kemal’i hastaneler de veznede çalışır diye sağlık memurluğuna göndermiş, hop kendini yoğun bakımda hemşire olarak bulmuş, yıllardır yoğun bakımda çalışan Ali Bey bir gün hasta oldu dediler. Yoğun bakımda hemşirelik yapan Ali Kemal’in başına gelmeyen kalmaz. Ve hikaye başlar. 

Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ise konu hakkında, "Yoğun bakım servisimizde çalışan personellerimiz tarafından özenle hazırlanan ve ücretsiz olan bu tiyatro oyununa herkesi bekliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 11:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83