BAYAN EFELERE YÜCEL'DEN SERTİFİKA

Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 75. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Alanya ve Ege Zeybekleri Kursu sonrası 116 kursiyere sertifikaları verildi. Kursiyerler sertifikalarını Başkan Yücel’in elinden aldı.

BAYAN EFELERE YÜCEL'DEN SERTİFİKA

 23 Kasım 2015 tarihinde başlayan, her pazartesi ve çarşamba saat 20.30 ile 21.30 arasında gerçekleştirilen organizasyonda 2 Alanya (Hasbahçe - Oba Zeybeği) ve 2 Ege (Harmandalı - Çökertme Zeybeği) olmak üzere toplamda 4 zeybek öğretildi. 174 katılımcı ile başlayan Zeybek Kursu’nda 116 kişi sertifika almaya hak kazandı.

banner111
Alanya ve Ege Zeybek Kursu Oyunları Sertifika Törenine; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve kursiyerler katıldı. Kursiyerler sertifika töreni öncesi öğrendikleri zeybek oyunlarını son kez tekrarladılar.


KURSİYERLER SERTİFİKALARINI BAŞKAN YÜCEL’İN ELİNDEN ALDI

Sertifika Törenine katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Belediyemiz birçok hizmetin yanı sıra vatandaşlarımıza sosyal ve kültürel hizmet imkanları da sağlamaktadır. Yöremizin kültürünün tanıtımı ve gelecek nesillere aktarımı için açtığımız Zeybek Kursumuza 7’den 70’e birçok vatandaşımızın katılması bizleri çok mutlu etti. Tüm katılımcıları tebrik ediyorum.” dedi.

Törene katılan Kursiyerlere sertifikalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur verdi. Alirıza Yıldız, Mehmet Uysal, Azittin Vahapoğlu ve Mehmet Çivi eğitmenliğindeki Alanya ve Ege Zeybek Kursu Oyunları 15 Şubat 2016 tarihinde 2. Dönem kursu ile devam edecektir.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 11:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83