İBLİSİN KİTABI-AZAP 'MOTOR' DİYOR

Korku filmi İblisin Kitabı-Azap, Aralık sonunda Antalya ve Alanya da “motor” diyecek. Onur Bilgin’in yöneteceği filmde şeytan ile insanın binlerce yıldır süregelen mücadelesi anlatılacak

İBLİSİN KİTABI-AZAP 'MOTOR' DİYOR
Yapımcı ve yönetmen Onur Bilgin’in “ öyle bir Senar yo ki filmi herkesi iliklerine kadar titretecek” dediği İblisin Kitabı-Azap filmi start verdi. Runo Film tarafından çekilecek olan korku filmi yeni yılla birlikte Antalya ve Alanya da çekilecek. Genel koordinatörlüğünü ve cast sorumluluğunu Bülent Katıoğlu’nun yaptığı korku sinema filmi projesinin yapımcısı ve yönetmeni genç yetenek Onur Bilgin. Filmin ikinci yönetmeni Bilal Aksoy. Senaryosunu Avni Avcı’nın yaptığı filmin sanat yönetmeni İbrahim Yılmaz. Işık ve müzikler Özkan Sezer. Ses uzmanlığını Kadir Saygıner’in üstlendiği filmin kuaförleri ise Antalya’nın en ünlü kuaförlerinden ve aslen Alanyalı olan Kemal Akın ve Erhan Kara. 
Aralık sonu itibari ile Antalya ve Alanya da çekilecek olan filmin tanıtım toplantısında kamera ardı kadro ile bir grup oyuncuda hazır bulundu. Filmin genel koordinatörü ve cast sorumlusu oyuncu Bülent Katıoğlu, kış mevsimi de olması nedeniyle filmin 35- 40 gün gibi bir süreç de çekimlerinin tamamlanarak vizyona gireceğini söyledi. 
Basın tanıtımında filmin çekimleri tamamlanan fragmanı da katılımcılara gösterildi ve ilgiyle izlendi. Filmde yaratılışdan bu yana insanoğlu ile şeytanın savaşı anlatılıyor. Şeytanın gizli kitabı bir üniversite öğrencisi tarafından bulununca lanetler ve kötülükler başlar. Kitabı bulan genç ile ailesi ve kasaba halkını kabus dolu günler beklemektedir. İnsan ile şeytanın mücadelesi  İblisin Kitabı-Azap  sinema filminin ana temasını oluşturuyor. Yapımcı ve yönetmen Onur Bilgin “ Öyle bir film olacak ki izleyen herkesi iliklerine kadar titretecek” dedi. Alanyalı oyuncu Zeki Demir’de filmde kasabanın kahvecisini canlandıracak. Filmin ünlü isimlerle dolu oyuncu kadrosu çekimlere kadar sır gibi saklanıyor. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 15:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83