ÖHEP'ten muhteşem performans

Alanya Belediye Tiyatrosu'nun organize ettiği 5. Liselerarası Tiyatro Şenliği kapsamında düzenlenen etkinlikler, dün akşam CEV Özel Hamdullah Emin Paşa Okullarının yaptığı açılış oyunu ile başladı.

ÖHEP'ten muhteşem performans
Büyük ilgi gören açılış oyununa; Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, CEV ÖHEP Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Dizdaroğlu, CEV ÖHEP Okulları Okul Aile Birliği Üyeleri ve CEV ÖHEP Okulları okul idarecileri de oyunu izlemeye gelenler arasındaydı.

Sanatın her dalında adından sıkça söz ettiren ÖHEP Okulları tiyatroda da ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.Gerek dekoru gerek kostümleri gerekse sergilemiş oldukları oyunculukla açılış oyununa yakışır bir performans gösteren ÖHEP Tiyatro Kulübü öğrencileri izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Yönetmenliğini Vedat Akabulut’un yaptığı,ÖHEP Anadolu Lisesi Müdürü Kenan Saygı ve Müdür Yardımcısı Berna Çatı'nın desteğiyle sahnelen; “Ferhat ile Şirin” adlı oyun; izleyenler tarafından büyük beğeni toplarken ÖHEP Okulları öğrencileri izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandılar.

ÖHEP Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Berna Çatı, uzun ve özverili geçen hazırlık sürecinin sonunda ortaya çıkan başarının takdire şayan olduğunu belirtirken,bu faaliyetlerin öğrencilerimizin kişisel gelişimine önemli katkı sağladığını ifade etti.

Şenlik katılımcıları 2-20 Mayıs 2017 tarihleri arasında Alanya Kültür Merkezi’nde seyircilerle ve yarışma jürisiyle buluşacak. 

23 Mayıs'ta Kültür Merkezinde yapılacak olan ödül töreni ile şenlik sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83