Alanya’da uzun süre ihale, teslim ve tahliye süreciyle gündeme gelen ihaleyi kazanan şirkete işgalcilerin yer teslimi yapmamak için de direniş gösterdiği eski Occo Beach Club, yeni adı Zi&zi Lunch Beach Club olarak hizmete açılmaya hazırlanıyor. İhaleyi kazanan ve Alanya Belediyesi’ne vergiler dahil yaklaşık 40 milyon lira ödemesini peşin olarak yapan Dr. Bünyamin Kenger, işletmede havuzdan mutfağa, restorandan çevre düzenlemesine kadar geniş kapsamlı tadilat yapıldığını belirterek, Zi&zi Lunch Beach’in 20 Haziran civarında planlanan açılışına vatandaşları davet etti.

Alanya’nın Kleopatra Plajı’nda bulunan ve bir süredir ihale süreciyle kamuoyunun gündeminde yer alan eski Occo Beach Club’da yenilenen yüzü ile yeni dönem başlıyor. Alanya Belediyesi tarafından yapılan ihale sürecinin ardından işletme hakkını kazanan Dr. Bünyamin Kenger, tesisin Zi&zi Lunch Beach Club adıyla yeniden hizmete açılması için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. Alanya’nın en önemli turizm noktalarından Kleopatra Plajı’nda yer alan işletmede, açılış öncesi tadilat çalışmaları yoğun şekilde sürüyor. Havuz bölümünden mutfağa, restoran alanından çevre düzenlemesine kadar tesisin birçok noktasında yenileme yapıldığı belirtildi. Yeni konseptiyle hem Alanya’da yaşayan yerli ve yabancı vatandaşlara hem de şehre tatile gelen misafirlere hizmet verecek işletmenin, haziran ayı içerisinde kapılarını açması planlanıyor.
HAVUZDAN MUTFAĞA GENİŞ KAPSAMLI YENİLEME
İşletmede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Dr. Bünyamin Kenger, Zi&zi Lunch Beach’in Alanya’ya yakışan nezih ve kaliteli bir tesis olarak hizmet vermesi için yoğun bir hazırlık süreci yürüttüklerini söyledi. Kenger, işletmenin sadece plaj hizmeti veren bir nokta değil, restoranı, sosyal alanları, havuzu ve çevre düzenlemesiyle bütüncül bir tesis olarak planlandığını belirtti. Tadilatın geniş kapsamlı olduğunu ifade eden Kenger, “Zi&zi Lunch Beach Club’ü Alanya’ya yakışan, nezih, kaliteli ve güvenilir bir işletme olarak hizmete açmak için çalışıyoruz. Havuzdan mutfağa, restorandan çevre düzenlemesine kadar birçok alanda yenileme yapıyoruz. Alanya’da yaşayan yerli ve yabancı vatandaşlarımız ile kentimize tatile gelen misafirlerimize kaliteli hizmet vereceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
AÇILIŞ 20 HAZİRAN CİVARINDA PLANLANIYOR
Zi&zi Beach’in açılışı için hazırlıkların devam ettiğini kaydeden Kenger, işletmeyi haziran ayının 20’si civarında faaliyete geçirmeyi planladıklarını belirtti. Kenger, açılışa tüm vatandaşları davet ederek, Alanya’nın turizm kimliğine katkı sunacak bir hizmet anlayışıyla yola çıktıklarını vurguladı. Kenger, “Amacımız Alanya’ya değer katacak, hizmet kalitesiyle öne çıkacak bir işletmeyi hayata geçirmek. Hazırlıklarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Planımız, ayın 20’si gibi açılışı gerçekleştirmek. Tüm vatandaşlarımızı açılışımıza davet ediyoruz” diye konuştu.