Alanya'da korona bitti mi? Bu mevlid neci?

Alanya'da korona bitti mi? Bu mevlid neci?
Alanya’da iş adamı Mehmet Kuş’un babası Ramazan Kuş için mevlit okutuldu ve yemek verildi. Mevlite yüzlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar korona virüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı mevlite büyük tepki gösterdiler.

Alanya’da faaliyet gösteren iş adamı Mehmet Kuş'un babası Ramazan Kuş, geçtiğimiz günlerde geçirdiği korona virüs sonrası yaşamını yitirmişti. Baba Ramazan Kuş adına bugün Çevre Yolundaki Ponto MK Leather önünde mevlit okutulup yemek verildi. Ramazan Kuş'un mevlit yemeğine yüzlerce seveni katıldı.



KORONA VİRÜSE DAVETİYE

Tüm Türkiye’nin yasaklarla boğuştuğu günlerde verilen yemek bazı vatandaşların da tepkisini çekti. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmayan mevlite yüzlerce vatandaş katıldı. Mevlit, cenaze ve düğün gibi etkinliklerin yasak olduğu günlerde ünlü ailenin böyle bir mevlit vermesi ve yetkililerin buna izin vermesi de büyük tepkilere neden oldu. Vatandaşlar, “Bu kadar tedbirsizlik olmaz. Yüzlerce kişi bir arada ve hiç birinde maske bile yok. Buna izin verenlere de yazıklar olsun. Korona virüs yüzünden vefat eden birisinin mevlitine maskesiz gitmek, akıl karı değil.” dediler. 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2020, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83