Konaklı'ya modern caddeler geliyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hayata geçirdiği projelerle batı mahalleleri birer cazibe merkezi oluyor. Turizm faaliyetlerinin yoğun olarak yaşandığı Konaklı Mahallesi ise; parke ve sıcak asfaltla kaplanmış modern caddeleri ile bölgenin gözdesi oldu.

Konaklı'ya modern caddeler geliyor
Konaklı Mahallesi Beyoğlu Caddesi’nde 1.200 metre parke ve kaldırım çalışmasının ardından çalışmalar Kulak Mevkii’nde sürdürülüyor.

Konaklı’nın turizm noktalarından olan Kulaklı Mevkii’nde çalışmalarını hızlandıran Alanya Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler,  Sakızlı Mevkii’nde de parke ve kaldırım çalışması için hazırlıklarını sürdürüyor.  

Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Tüm bölgelerimizde olduğu gibi planlanan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konaklı Mahallesi’nde yaklaşık 2 ay önce başlattığımız parke ve kaldırım çalışmaları kapsamında Beyoğlu Caddesi’nde çalışmalarımızı tamamladık. Beyoğlu Caddesi tüm bağlantıları ile beraber modern bir görünüme kavuştu. Şu an ekiplerimiz Konaklının Kulak Mevkiinde parke çalışmasını sürdürüyor.  Turizm bölgesi olması nedeniyle özellikle hızlı bir tempoda çalışıyoruz. Kısa zamanda hizmete sunacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83