Alanya cemiyet hayatı, seçkin bir nişan töreniyle bir araya geldi. Kentin tanınmış ve köklü ailelerinden Sipahioğlu ve Aypak aileleri, evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftin mutluluğunu paylaşmak için aynı çatı altında buluştu.
Alanya’nın önceki dönem belediye başkanlarından turizmci avukat Hasan Sipahioğlu ile eşi İffet Sipahioğlu’nun oğlu, İç Kale’nin gözde mekanlarından Gardenia Otel’in işletmecisi Kemal Burak Sipahioğlu, hayatını Alanya esnaflarından Hasan Aypak’ın zarif kızı Beyda Aypak ile birleştirme kararı aldı. Genç çift, düzenlenen şık bir nişan töreniyle mutluluklarını taçlandırdı.
Aile arasında samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen törende, çiftin heyecanı ve mutluluğu adeta yüzlerinden okundu. Gecede duygusal anlar yaşanırken, aile büyükleri ve yakın dostlar bu özel ana tanıklık etti. Şıklığın ve zarafetin ön planda olduğu nişan merasiminde, davetliler genç çifti tebrik ederek mutluluk dileklerini iletti.
Gözlerin üzerinde olduğu gecede, Kemal Burak Sipahioğlu ve Beyda Aypak çifti uyumları ve enerjileriyle büyük beğeni topladı. Alanya’nın tanınmış iki ailesini bir araya getiren bu anlamlı tören, cemiyet hayatında uzun süre konuşulacak özel anlar arasında yerini aldı.
Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.