Alanya'da sahte düğün skandalı

Alanya'da sahte düğün skandalı

Alanya’da gündeme bomba gibi düşen haber şok etkisi yarattı. 5 çocuk babası, evli iş insanı Mustafa D., sevgilisi Serap P.’ye gelinlik giydirip düğün yaptı.

banner111

Alanya’da 42 yaşındaki Mustafa D. ile 40 yaşındaki Serap P.’nin yaptıkları evlilik gündeme oturdu. Mustafa D., 2012 yılında severek evlendiği Rus sevgilisi Tatiana’dan 1 kız çocuk sahibi olduktan sonra şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşandı. 2014 yılında ise iş için gittiği Manavgat’ta Hacer A. ile tanışan Mustafa D., kısa süre sonra evlenme kararı alarak düğün yapmadan resmi nikâhla evlendi. Mustafa D.’nin Hacer A.’dan’ ise 10 yılda 4 çocuğu oldu.

Kanuna göre resmen evli olan 4 çocuk babası Mustafa D., bir toplantıda tanıştığı Serap P.’yi de hamile bıraktı. İş insanı Mustafa D. bunun üzerine evli olmasına rağmen Serap P.’yi ailesinden istedi. Mustafa D. sonrasında, 29 Mart’ta 4 aylık hamile sevgilisi Serap P.’ye gelinlik giydirerek düğün yaptı.

2014 yılından bu yana evli ve 4 çocuk annesi Hacer D., eşinin sevgilisine yaptığı düğünü sosyal medyadan öğrendiğini ifade ederken, “Resmiyette biz evliyiz. Nasıl olur da böyle düğün yapabiliyor. Kanunlarda böyle bir hak var mı? Biz evlenirken bana gelinlik dahi giydirmedi. Ben ona dünyalar güzeli 4 evlat verdim. Yaptıkları sahte düğünün fotoğraflarını, takılan pırlanta yüzüğün fotoğraflarını, çok iyi bir iş yapmış gibi utanmadan sosyal medyada paylaşmışlar” dedi.

Evinde misafir edip sofrasında yemek yediği, yengesi tarafından tanıştırılan bir kadınla eşinin yaptığı sahte evliliğe akıl erdiremediğini açıklayan anne Hacer D., “Bu yapılan evliğin Türkiye Cumhuriyeti yasalarında bir cezası olmalı. Devlet büyüklerinden yardım bekliyorum” dedi.


İddiaya göre, halen resmi evli gözüken Mustafa D., yeni eşinin ailesini kandırmak için sahte nikah töreni ve düğün yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83