Alanya'da kar uyarısına inat deniz keyfi

Yurdu etkisi altına almaya başlayan soğuk hava ve kar yağışı birçok bölgede hayatı olumsuz etkilerken, Alanya'da ise güneşli havayı gören tatilciler güneş banyosu yaptı ve denize girdi.

Alanya'da kar uyarısına inat deniz keyfi
Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk hava ve kar yağışı etkili olurken Alanya’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Yerli ve yabancı turistler, Aralık ayına rağmen güneşli havanın tadını çıkardı. Güneşli havayı fırsat bilen turistler Kleopatra, Keykubat ve Damlataş plajlarında güneşlenmenin keyfini çıkardı. Kumlara, şezlonglara uzanan tatilciler, kitap okudu ve uzun süre güneşlendi. Bazıları vatandaşlar plaj boyunca kumların üstünde yürüyüş ve spor yaparken, bazıları da mavi sulara kendilerini atarak, bol bol yüzdü. Kimi vatandaşlar ise güneşli havayı balık tutarak değerlendirdi.

Alanya Meteoroloji İstasyon Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçede en yüksek hava sıcaklığı 13 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 20.6 derece ölçüldü. Nem oranının yüzde 25 olduğu ilçede güneşli havanın Pazartesi gününe kadar artarak etkisini sürdüreceği, ardından yerini yağışa bırakacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83