ALKÜ'de festival coşkusu devam ediyor

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) 2. Bilim Kültür ve Sanat Şenlikleri bu yıl da birçok renkli etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

ALKÜ'de festival coşkusu devam ediyor
Çeşitli firma ve öğrenci kulüplerinin de stant açtığı şenlik, ALKÜ Kestel Kampus alanında gerçekleştirildi. 3-4 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen şenliklerde, gerçekleştirilen birçok konserin yanı sıra alanında ünlü kişiler de öğrenciler ile bir araya geldi. Şenol İpek, Tiyatro Sanatçısı Tolga Öz, Yusuf Güney gibi isimlerin yer aldığı şenlik, geçen seneden farklı olarak bu yıl kapılarını Alanya halkına da açtı.

Katılımın ücretsiz olduğu şenlikte ilk gün gündüz programında Dj Performans, öğrencilere yönelik çeşitli oyun aktiviteleri ve yarışmalar düzenlenirken akşam programında Komedyen Hakan Çankaya Gösterisi izleyenlerine keyifli dakikalar yaşattı. Çeşitli ünlülerin taklitleriyle gösterisini gerçekleştiren Hakan Çankaya’nın ardından Mehmet Kılınçay ve Büşra Alnıtemiz verdikleri konserler ile izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.


ÖĞRENCİLER YUSUF GÜNEY KONSERİNİ BEKLİYOR

İkinci günü gündüz programı Dj Performans, öğrencilere yönelik çeşitli oyun aktiviteleri ve yarışmalarla devam edecek olan şenlik, akşam 20.30’da başlayacak Yusuf Güney konseri ile sona erecek. Protokol konuşmalarının ardından Rektörlük Kupası 1. Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan takıma kupasının takdimi ile kapanışı gerçekleştirilecek.




ALKÜ 2. Bilim Kültür ve Sanat Şenlikleri’ne bu yıl alanında başarılı birçok firma da sponsor oldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 21:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83