Konyaspor'dan Alanyaspor taraftarına jest

Cumartesi günü oynanacak olan Atiker Konyaspor - Aytemiz Alanyaspor maçında deplasman tribün fiyatları 13 TL olarak belirlendi.

Konyaspor'dan Alanyaspor taraftarına  jest
Atiker Konyaspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında 6 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. 19.00'da başlayacak olan Spor Toto Süper Lig maçının bilet fiyatlarını belirleyen Atiker Konyaspor yönetimi Aytemiz Alanyaspor taraftarına jest yaparak deplasman bileti fiyatlarını 13 TL olarak belirledi. 

ALANYA KONYA'YA AKIN EDECEK

Aytemiz Alanyaspor taraftarları biletlerin satışa sunulmasının ardından biletlere adeta hüçum ettiler. Biletlerin 13 TL olması sebebiyle çok sayıda Alanyaspor taraftarı Konya'ya giderek takımını yalnız bırakmayacak. Konya'nın Alanya'ya yakın olması ve bilet fiyatlarının uygun  olması nedeniyle deplasman tribünün hemen hemen tamamının dolması bekleniyor. Aytemiz Alanyaspor'un taraftar grupları da otobüslerle giderek Aytemiz Alanyaspor'u zorlu deplasmanda yalnız bırakmayacak.

İLK MAÇTA OLAYLAR ÇIKMIŞTI

Aytemiz Alanyaspor ile Atiker Konyaspor arasında ligin ilk yarısında Alanya Bahçeşehir Arena'da oynanan mücadelede olaylar çıkmıştı. Atiker Konyaspor deplasman tribünün maç sonu sahaya girmesi ile başlayan olaylarda bir çok taraftar gözaltına alınmıştı. Bu maçta olayların yeniden alevlenmemesi için güvenlik önlemlerinin arttırıldığı açıklandı.

İŞTE BİLET FİYATLARI

Medaş Batı Alt Tribünü

Tüm Bloklar

30 TL

Medaş Batı Üst Tribünü

Tüm Bloklar

25 TL

Spor Toto Doğu Alt Tribünü

Tüm Bloklar

20 TL

Spor Toto Doğu Üst Tribünü

Tüm Bloklar

15 TL

Konya Çimento Güney Alt/Üst Tribünü

Tüm Bloklar

10 TL

Kule Site Kuzey Alt/Üst Tribünü

Tüm Bloklar

10 TL

Misafir Takım Tribünü

Üst A-B-C- Bloklar

13 TL

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83