Başkan Yücel, yılın en başarılı siyasetçisi seçildi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından “Yılın En Başarılı Siyasetçisi” seçildi. Isparta Barida Otel’de düzenlenen törende ödülünü Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan alan Belediye Başkanı Yücel, “Alanya için çalışmaya, üretmeye, her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Başkan Yücel, yılın en başarılı siyasetçisi seçildi
BAŞKAN YÜCEL’E 2. ÖDÜL

Başarılı çalışmaları ile Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından Türkiye çapında düzenlenen ankette yılın “en başarılı belediye başkanı” seçilen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden de  “Yılın En Başarılı Siyasetçisi” ödülünü aldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen 2. Kariyer Zirvesi kapsamında düzenlenen 2. Bilim, Kültür ve Kariyer ödül töreninde 3 kategoride 29 dalda ödül verildi. Isparta Barida Otel’de düzenlenen ödül törenine Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldılar.

YILIN EN BAŞARILI SİYASETÇİSİ ÖDÜLÜ BAŞKAN YÜCEL’E VERİLDİ

Siyaset, ekonomi ve yönetim alanlarında 29 dalda ödülün verildiği gecede ulusal dalda ‘Yılın En Başarılı Siyasetçisi’ ödülü Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e verildi. Ödülü Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan alan Başkan Yücel, bu anlamlı ödüle layık olarak çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.


ALANYA İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Göreve geldikleri günden bu yana Alanya’nın huzuru ve ferahı için çalıştıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Bu ödüle bizleri değer gören Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Okcu’ya,  Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Sayın Hüseyin Gül'e,  komite üyelerine, değerli hocalarımıza, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin kıymetli öğrencilerine teşekkür ederim. Bizim her zaman destekçimiz olan, bu ödülü almamızda en büyük pay sahibi olan, ilgi ve sevgileri ile bize güç veren Alanya halkına sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Alanya için, çalışmaya, üretmeye, her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 14:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83