Barcın ve Türkay aileleri akraba oldu

Gazipaşa'nın tanınmış ailelerinden Barcın ailesinin oğlu, kuaför Metin Barçın ve İstanbul'lu Türkay ailelerinin kızı Fulya Türkay dün akşam Mahmutlar Düğün Salonu'nda yapılan muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Barcın ve Türkay aileleri akraba oldu
Gazipaşa, Alanya ve İstanbul'dan çok sayıda davetlinin katıldığı düğün, genç çiftin salona gelmesiyle başladı. Davetlilerin huzurunda ömür boyu sürecek mutlulukları için 'evet' dediler.

GECENİN SÜRPRİZİ İSE HAKAN HALİT YENİ OLDU

Nikah Şahidi olarak sahneye davet edilen Hoted Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, aynı zamanda kuaförü olan damat Metin Barcın'ın nikah şahitliğini yaptı. Nikah memurunun nikahı kıymasıyla birlikte cüzdanı Yeni' nin vermesini istedi. Yeni ise, Nikah cüzdanını gelin hanıma teslim ederek, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

EĞLENCEYE DOYDULAR

Türkay ve Barcın ailelerinin düğünleri doyumsuz bir eğlenceye de sahne oldu. Nikah merasiminin ardından başlayan eğlencede dans pistini bir an olsun boş bırakmayan davetliler, gece geç saatlere kadar vur patlasın çal oynasın bir eğlence yaşadılar. Düğün sonunda genç çifti tebrik eden davetliler, Fulya ve Metin çiftin'e ömür boyu mutluluklar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2017, 16:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83