Sena Nur Çelik'in Erdoğan sevinci

Alanyalı Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden AK Parti'nin başına geçmesi ile büyük bir sevinç yaşadı.

Sena Nur Çelik'in Erdoğan sevinci
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 3'üncü Olağanüstü Kongresini dün Ankara'da gerçekleştirdi. Kongrede Genel Başkanlığa Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğanseçildi ve Türkiye'de partili Cumhurbaşkanı sistemi resmen başlamış oldu. Ankara'daki kongre de oy kullananlar arasında Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'te vardı. Aslen Alanyalı olan her seçim döneminde Alanya'dan çıkmayarak bu bölgeye büyük özen gösteren Çelik, kongre sonrası büyük sevinç yaşadı.

Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile sevincini şu sözlerle paylaştı:

Yeni Türkiye'nin mimarı, Milletin Adamı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Partimizin Tarihi 3. Olağanüstü Büyük Kongre'sinde 1414 oyla yeniden Genel Başkanlığa seçilmiş olmasının heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.
998 günlük hasret sona erdi. Kurucu liderimiz "sevdamı, tutkumu önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum" diyerek bıraktığı emanetini devraldı. Hamdolsun. Ülkemize, milletimize, partimize hayırlı olsun.
Partimizin Merkez Karar Yönetim Kurulu; Merkez Disiplin Kurulu; Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu; Siyasi Erdem ve Etik Kurullarına seçilen dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Rabbim yardımcıları olsun.
Liderimizin önderliğinde ilk günkü aşkla, heyecanla değişim, demokrasi ve reform getirecek olan Yeni Atılım Dönemi için haydi bismillah! Vakit Yeniden Yükseliş, Yeniden Diriliş Vaktidir. Daha güçlü, daha özgür, daha müreffeh Türkiye için durmak yok yola devam!

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 09:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83