Bu konser kaçmaz! Shamans Gazipaşa’da

Bu konser kaçmaz! Shamans Gazipaşa’da

Sevilen müzik grubu Shamans, Gazipaşa Kültür Merkezi’nde Türk ve Dünya Müzikleri temalı bir konser verecek
Alanya’nın sevilen müzik grubu Shamans, Gazipaşa Kültür Merkezi’nde Türk ve Dünya Müzikleri temalı bir konser vermeye hazırlanıyor. 8 Temmuz gecesi saat 20.30’da başlayacak konserde, Türk Rock tarihinin en önemli sanatçı ve gruplarının yanı sıra, İngilizce, Rusça, Ukraynaca, İspanyolca, Sırpça, Fransızca, İtalyanca şarkılar söylenecek. Rock’tan, Jazz’a değişik soundlarda müzik yapan Shamans, ülkemizin müzik sektöründe de tanınmaya başladı. Bir çok ünlü isimden proje teklifi alan Shamans üyeleri, yurt dışından da bir çok festivale davet ediliyor.
Alanya’da kurulan ve 15 yıldır birlikte müzik yapan Shamans, Ertan Selimi (vokal ve akustik gitar), Hikmet Türen (Basgitar), Cihan Gölbaşı (Elektrogitar ve geri vokal) ve Utku Ozan Öner (Davul)’den oluşuyor. Grubun Şaman Alevi isimli bir de mini albümü var. Türk ve Dünya Müzikleri Konseri’nin organizasyonunu yapan grubun menajeri Cem Çevik, konserin ilk etapta Anamur, Silifke, Mersin, Adana, Konya ve Ege bölgesinde tekrar edileceğini, önümüzdeki haftalarda ise Türkiye geneline yayılacağını söyledi. 
8 Temmuz Gazipaşa Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konserin biletleri Biletix, Antalya BŞB, Levent Börek Gazipaşa, Roby’s Coffe House’nin yanı sıra 0 531 6620742 numaralı telefona ulaşarak da temin edilebilir.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83