30 AĞUSTOS'TA MEYDANDAYIZ

Türkiye GençliK Birliği 30 Ağustosda yasaklara ve engellemelere rağmen meydana iniyor.

30 AĞUSTOS'TA MEYDANDAYIZ

 Türkiye Gençlik Birliği Alanya ilçe Temsilciliği yaptığı açıklamada ‘Milli bayramlarımızı bahanelerle yasaklamak isteyenlere karşı biz Türk gençliği olarak 30 Ağustosta Atatürk anıtında olacağız’ dedi. TGB yaptığı açıklamada dış desteki terör gruplarına dikkat çekip 30 Ağustosun öneminden bahsettiler ‘İçerisinden geçtiğimiz günler İstiklal Savaşı ruhunun yeniden yeşerdiği günlerdir. Ülkemizin ‘dahili ve harici’ düşmanlarına karşı verdiği savaş bu adı hak edecek niteliktedir.

banner111
Bölgemizin can düşmanı ABD emperyalizmine karşı mücadele ancak İstiklal Savaşı ruhuyla verilirse başarılı olacaktır. Yedi düvelin emperyalistlerini  yenilgiye uğrattığımız ve istiklalimizi kazandığımız 30 Ağustos, bugün çok daha anlamlıdır. 24 Temmuz 2015de Amerikanın maşası olan PKK kanlı eliyle vatanımızı parçalamaya kalkıştığı süreçte bu saldırılara karşı ayağa kalktık. Amerikancı, Gladyo merkezli FETÖ terör örgütüne karşı mücadelemiz 15 Temmuz 2016’da doruğa çıkmıştır. Bu vatan savunmalarında Mustafa Kemalin askerlerinin yani TSK’nın hayati önemde katkıları bulunmaktadır.

TGB Hükümetin TSK yapısını değiştiren yasaya tepki gösterdi ‘Başarılarının hepsinin altında Mustafa Kemal’in askerlerinin hayati önemde katkıları bulunmaktır. Gerici ve bölücü teröre karşı attığımız bu adımları ancak güçlü bir silahlı kuvvetlere sahip olarak sürdürebiliriz. Bundan dolayı son kararnamelerle askeri okulların kapatılması ve silahlı kuvvetlerimizin emir-komuta zincirinin bozulması kesinlikle kabul edilemez. Çünkü ülkemize yönelecek iç ve dış tehditleri ancak güçlü orduyla bertaraf edebiliriz. Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye demektir!’ TGB son olarak şunları söyledi ‘ZAFER YOLU ATATÜRK’ÜN YOLUDUR Türkiye ‘istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine’ düşmüştür. O mecburiyeti zafere dönüştürmek için Zafer Bayramımıza sarılıyoruz. Büyük devrimci önder Atatürk’ün bize yüklediği sorumlulukların bilincindeyiz. Zafere ulaşmak için Atatürk ve Türk Bayrağı altında birleşiyoruz. Zafer yolu Atatürk’ün yoludur. Zafer yolunda yürüyeceğiz. Tam Bağımsız, demokratik, laik Türkiye’yi ancak bu şekilde inşa edriz. İstiklalimizi yeniden kazanmak için Büyük Zafer’in 94. Yılında haydi görev başına! Tüm vatanseverleri 30 Ağustos günü saat 19’da Alanya Atatürk anıtına çağırıyoruz!’

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2016, 20:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83