AK PARTİ 500 BİN İÇİN STARTI VERDİ

AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Hedef 500 Bin Üye Projesi’ne start veriliyor. İlçe başkanları ile düzenlenen toplantıda projenin nasıl yürütüleceği hakkında bilgi verildi.

AK PARTİ 500 BİN İÇİN STARTI VERDİ

 AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından İl Danışma Meclisi’nde tanıtımı yapılan Hedef 500 Bin Üye Projesi’ne start veriliyor. AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, başkan yardımcıları ile birlikte Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Korkuteli ve Elmalı İlçe Başkanları ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, projenin nasıl yürütüleceği hakkında bilgi verdi.

banner111
HER KESİME ULAŞACAĞIZ

“Hedef 500 Bin Üye” projesi hakkında açıklamalarda bulunan Sümer, projenin temelinde her kesimden vatandaşla buluşma amacı taşıdığını vurguladı. Sümer, “Biz, seçim döneminde çalışıp, seçimden sonra kabuğuna çekilen bir parti olmadık. Sürekli dinamik, sürekli halkın yanında olma gayreti içinde olduk. Bu proje, AK Partili olmayan vatandaşlarımız ile partimiz arasında örülen ön yargı duvarlarını yıkacağız. Vatandaşlarımıza kendimizi, davamızı anlatacağız. Samimiyetimizi ve her kesimle kucaklayıcı olduğumuzu göstereceğiz. İdeoloji partisi olmadığımızı, hizmet partisi olduğumuzu anlatacağız” dedi.

SEVDASI ANTALYA OLANIN PROJESİ

500 bin üye hedefinin bazıları tarafından çılgın proje olarak ifade edildiğini belirten Sümer, “Biz bu yola, Büyük Türkiye ve büyük Antalya için ‘Hedef 500 Bin Üye’ diyerek çıktık. Antalya için birçok proje ortaya koyduk. Hükumetimiz ve yerel yönetimlerimiz verilen sözleri yerine getirirken, bizde teşkilat olarak boş durmamalıyız. Daha büyük bir aile olmak için çalışmalıyız. Antalya için Türkiye için yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı halkımıza daha iyi anlatmalıyız” diye konuştu.

HER ÜYEDEN BİR ÜYE

Projeyi genel hatlarıyla anlatan Sümer, “500 bin üyeye ulaşmak için ilk olarak aynı hanede yaşayan üyelerimizin, üye olmayan tanıdıkları olacak. Şu anda 250 bin üyemiz bulunmakta. Bu üyelerimizden partimize bir üye getirmelerini istenilecek. Her ilçede oluşturulacak Call Center’dan üyelerimizle iletişime geçilip randevu talep edilecek. Daha sonra ev ve iş yerlerine ziyaretler gerçekleştireceğiz. Online olarak üye olmak isteyen vatandaşlarımız, www.hedef500binuye.com adresine girerek üye olabilecekler. Açılacak stantlarla vatandaşlarla katılımı artıracağız” şeklinde konuştu.
Teşkilatın her kademesinin 500 bin üye hedefine çok olumlu yaklaştığını ifade eden Sümer, “İl Danışma Meclisi’nde gördük. Kadın ve gençlik kollarımız, mahalle temsilcilerimiz bu hedefin üzerine çıkacaklarını ifade ettiler. Diğer ilçe başkanlarımızla da önümüzdeki günlerde toplanarak, projenin detaylarını konuşacağız. 500 bin üye hedefimize 2019 yılından önce ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2015, 18:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83