Ak Parti bu sofrada buluştu

Yerel seçimlerin erkene alınacağı ihtimali üzerine siyasi partiler şimdiden adeta seçim startını verdiler. Ak Parti’nin dün gerçekleştirilen dayanışma yemeğine il başkanı, eski ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Yemek adeta Ak Parti'nin gövde gösterisine döndü. Diğer taraftan MHP'li Belediye Başkanı Yücel ise hafta sonu batı bölgeleri yaylalarına kalabalık bir ekiple çıkartma yapıp vatandaşlarla bir araya gelecek.

Ak Parti bu sofrada buluştu
ALANYA'DA SİYASET HAREKETLENİYOR

24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçerken siyasi partiler, seçim sonuçlarını değerlendirip önümüzdeki yerel seçimlere odaklandı. Erken yerel seçim yapılacağı yönündeki iddialar hükümetten yapılan birçok açıklama ile yalanlansa da siyasi partiler erken seçim ihtimali üzerinde de durarak stratejilerini ona göre belirliyor. Öyle ki normal şartlarda Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için şimdiden çalışmalar başlamış durumda. Alanya’da da bu yönde siyasi parti ve kulislerde hareketlilik başladı. Siyasiler programlarını seçim startı atmosferinde hazırlayıp uyguluyorlar. 

TOKLU'NUN DAVETİNE BÜYÜK İLGİ

Aynı şekilde AK Parti İlçe Teşkilatı’nda da siyasi hareketlilik yaşanıyor. Salı günü Ankara’ya giderek ilçeye yapılacak yeni hizmetler için bir takım temaslarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, dün de 24 Haziran seçimlerinde çalışan, destek olan vatandaş ve partililer ile ‘Dayanışma Yemeği’ adı altında bir araya geldi. Hem teşekkür etmek hem de bundan sonraki süreçte de birlik beraberlik içinde olmak için bu organizasyonu yaptıklarını ve bu tür organizasyonlara devam edeceklerini belirten Toklu, “İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı motivasyon ve azimle çalışmalarımız devam edecek” dedi.
 
"TEK DERDİMİZ 19 BELEDİYE"

Alanya’daki ‘Dayanışma Yemeği’ organizasyonuna katılan AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, yemekten hemen önce Antalya’daki bir toplantıda yerel seçimler üzerine konuştu. Belediye başkanı aday belirleme süreci ile ilgili teşkilatları uyarıp yöntem ile ilgili bilgiler veren Taş belirlenen adayı belediye başkanı yapmak için çalıştıklarını ifade ederek “Bizim vazifemiz budur. Biz her ilçemizde kazanacağımız adayla seçimlere gireceğiz. Tek bir hedefimiz var. 12 olan belediye sayımızı nasıl 19 yaparım. Bunun hedefi var, bunun çalışması var, bizim tek derdimiz bu.” diye konuştu.

BELEDİYE TAM KADRO SAHADA 

Bu hafta sonu kalabalık bir ekiple batı bölgesi yaylalarına çıkarma yapacak olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 2 gününü batı yaylalarına ayıracak. Yücel, 23 yaylada vatandaşlarla buluşup, dertlerini dinleyecek ve hizmetlerini anlatacak. Yücel’in yayla heyetinde başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri gibi kalabalık bir ekip yer alacak. Yücel, “Vatandaşlarımızla bir araya gelip, sorunlarını dinleyeceğiz, dertlerini paylaşacağız. Yaptıklarımızı ve yapmak istediklerimizi anlatacağız. Tüm vatandaşlarımızı yayla programımızda buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2018, 11:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83