AKP İKTİDARI CHP'Yİ KARIŞTIRDI

AK Parti'nin yüksek bir oy oranı ile tek başına iktidar olması CHP'de tartışmalara yol açtı. Sosyal medya üzerinden yorumlarda bulunan Ertıuğrul Yeşildal'ın açıklamaları ise çok konuşulacağa benziyor.

AKP İKTİDARI CHP'Yİ KARIŞTIRDI
Antalyalı bir CHP'li olan Mehmet Altındağ'ın Facebook'a yazdığı bir paylaşıma yorum yapan CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal'ın eşi Ertuğrul Yeşildal ilginç ifadeler kullandı. 

Ertuğrul Yeşildal ilk yorumunda, "Düşünüyorum da; gerçekten yöneticilerinden,  sade üyesine kadar alınan sonuçta hepimizin payı var da bu halkın hiç suçu yok mu? Hırsızlık, yolsuzluk bakara makara diyerek dinle alay etme, terör örgütleriyle masaya oturma dahil her şeyin farkında bu halkın hiç mi suçu yok? Her ulus layık olduğu idare ile yönetilirmiş. Hiç kendimizi üzmeyelim, bu toplum yozlaşmış, onurunu, vicdanını yitirmiş" dedi.

Yeşildal'ın bu açıklamalarına isimsiz bir hesaptan tepki geldi. Suçu vatandaşa atmanın yanlış olduğunu belirten yoruma ise Yeşildal şu cevabı verdi
 "Yav ne politikası? Babam görmedi, 57 yaşımdayım muhtemelen ben de göremeyeceğim. Oğlumun göreceğinden büyük şüphem var. Çekip gideceğim bir yer olsa çekip gideceğim zaten. Yarım asırdır halka yaklaşmaktan bahsediyorsunuz, halk da biraz adam olsun hırsızı, ahlaksızı tanısın. Hep suç örgütün mü? Geçiniz bu edebiyatları kendi suçumu örtbas ediyormuşum ben ne suç işledim? CHP ne suç işledi? Hukuk devleti, adalet, eşitlik, özgürlük istemekten başka varsa bir bildiğin söyle de koskoco CHP senden nasihat alsın? Bu halk adam olmaz. Korkudan anlar. Kenan Evren’in şiddetinden, bombaların, gücünden korkar. 2 bomba patladı pes ettiler işte."

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 16:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83