'AKP ÜLKEYİ YÖNETMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYOR'

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, bugün CHP Alanya İlçe Teşkilatını ziyarete geldi.

'AKP ÜLKEYİ YÖNETMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYOR'

 Çok sayıda partili nin katıldığı toplantıda CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, ' İl Başkanımız Sayın Semih Esen'e geldiği için çok teşekkür ediyoruz, kendisi Gazipaşa'dan geliyor, Alanya'da partililerimizle istişare edecek ve çalışmalarına devam edecek.' dedi.

banner111
CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, ' Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz, Komşu ilçe Gazipaşa'dan geliyoruz ve buradan sonra Manavgat ve Serik'e gidip, partililerimizle buluşacağız. 

'ÜLKEMİZ SIKINTILI DÖNEMDEN GEÇİYOR'

Malum ülkemiz çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu sürecin ne zaman başladığı belli ama ne zaman biteceği konusu belli değil. AKP yönetimi zaten ülkeyi yönetmekte güçleniyor. Umarım bir an önce bulunduğumuz şu süreç geçer.

'DEVLET BAHÇELİ NEDEN SEÇİM İSTEDİ?'

Bir siyasi parti lideri yani Devlet Bahçeli yıllar öncesinde seçim istiyorum dedi. O günün koşullarında neden seçime gidildi aanlayamadık.  Tüm bunları AKP geldi yaptı diye bir algı oluştu. AKP 14 yıl sonra son derece karanlığa ve kötü yola gidişi hazırlayandır. AKP, iktidardan giderse ikinci gün hemen herşey güzel olarak diye düşünürsek yanılırız. Ülkemizi eski haline getirmek baya uzun yıllar alacak gibi görünüyor. 

'İŞİD'İN YARDIMCISI AKP'DİR'

Dün Obama bir açıklama yaptı ve İŞİD'i temizleyeceğiz dedi. Ancak İŞİD sadece orda mı? Burada mı?  İŞİD nerede acaba? Bunların beslenmesine, mühimmat ile donatılmasına sebep olan AKP'dir. Bizim için bu tehlikeyi atlatmak kolay olmayacak Ve cok uzun sürecek gibi görünüyor.  

'RIZA ZARRAB KONUŞACAK, UZANTISI BİZİ VURACAK'

Rıza Zarrab olayına gelirsek, belki cok ciddi açıklamalar yapacak ve bunun uzantısı bizi vuracak. AKP'nin sonu zaten yaklaştı, biz olacaklara moral ve kadro olarak hazır olmalıyız. Bunun ilk yolu birlik ve beraberliktir.  Her zaman birlik ve beraberlik sözünü kullanacağım. Bu vatanı terörden kurtarmamız lazım bunun için de birlik ve beraberlik önemli. 

'İKTİDAR OLACAĞIZ ELBET'

İktidar olacağımız belli. Çalışacağız. Nasl çalışacağız? Sokaklarda olacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu Antalyadaydı. Uzun uzun konuştuk. Biz sokakta olmalıyız. Yani Antalya'daki 500 bin tane evde olmalıyız. Hastalıkta ve sağlıkta her daim yanlarında olmalı ve güven vermeliyiz. O insanların bir gün siyasi tercihi biz oluruz. Diğer bir yol her iktidarın bir sonu olur bunların da bir sonu var elbet. 

'İNSANIMIZ 450 LİRALIK MI?'

Büyükşehir Belediyesi'nin bir çok eksiği var. Büyükşehir'in 1 yılda 1 kişiye düşen yatırım gideri nedir diye soracak olursak, cevap şu; 450 liradır. Bu şekilde Antalya'nın ileri gitmesi söz konusu değildir. Ülkemize Antalya 40 milyar dolar para kazandırıyorsa, insanların kişi başı hak ettiği 450 lira mıdır? Bu densizlikleri bildireceğiz.'


Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83