Alanya Ak Parti'den CHP'ye bando sitemi

Alanya Ak Parti'den CHP'ye bando sitemi
Adem Murat Yücel’in çaldırdığı Ölürüm Türkiye’m şarkısını eleştiren CHP’lilere AK Partili Alaattin Işık’tan bandolu yanıt geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bando takımını bugün Alanya’ya gönderdi. Günlerdir evinden çıkamayan Alanyalıları bir nebze olsun neşelendirip moral vermek için gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Bandosu Alanya’da canlı performans sergiledi. CHP Alanya İlçe Teşkilatı, konser noktalarında tüm Alanyalıları balkonlara bandoya eşlik etmeye davet etti.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, belediye hoparlörlerinden ülkücü camianın tanınmış sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan’ın “Ölürüm Türkiye’m” şarkısını çaldırmasına CHP’liler tepki göstermişti. Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Alaaddin Işık, bu tepkiyi anımsattı ve CHP’lilere tepki gösterdi.

Işık, “Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel moral için müzik yaptığında her ortamda eleştiren Alanya Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri ve CHP Alanya İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri bugün Muhittin Böcek’in yaptığına da bir şeyler söyleseler de samimi olduklarını bir gösterseler.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2020, 08:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83