Alanya'da cinsel saldırı mağduru kadından şok açıklamalar

Alanya'da cinsel saldırı mağduru kadından şok açıklamalar

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe’nin ‘nitelikli cinsel saldırı ve şantaj suçlarından yargılandığı dosyanın mağduru Ayşe Selcen Şen, Alanya Adliyesi önünde basın açıklaması düzenledi.


Şen “Benim gibi Şefik Bahçe tarafından mağdur edilen tüm kadınlara genç kızlara sesleniyorum susmayın, çekinmeyin. Ben hakkımı sonuna kadar arayacağım. Suçlu cezasız kalmayacak.“ dedi.


İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe hakkında ortaya atılan iddiaya göre kendisinin ‘nitelikli cinsel saldırı ve şantaj’ suçlarından yargılandığı ortaya çıktı.
Alanya Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Ayşe Selcen Şen,  daha önce ailesi üzerinde baskı kurulduğunu belirterek yaşanan olayın kapatılmaya çalışıldığını dile getirdi. Şen, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada kendimi açıklamak ve savunmak zorunda kalmamın sebebi; İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe hakkında yapmış olduğum suç duyusuna ilişkin tüm evrakların herkese açık şekilde basına verilmiş ve hakkımda çirkin ve asılsız ithamlarda bulunmuş olmasıdır. Kişisel özel veriler içeren evrakların bu şekilde rızam dışında paylaşılmış olması beni çevreme karşı çok zor durumda bırakmıştır. İlgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağımı buradan açıkça ifade ediyorum. Ayrıca sadece basına evrak vermekle kalmayıp hakkımda asılsız ithamlarda da bulunmuş olması olayın rengini değiştirmiştir.

Buradan açık bir şekilde ifade ediyorum. Şikayetimden daha önce ailemin üstünde baskı uyguladıkları için vazgeçmek zorunda bırakıldım. Benim sağlık sorunlarım olduğu doğru ancak bunun rızam dışında açıklanması bir suçtur. Bunun bana yaşatabileceği sonuçları kimse düşünmedi. Bu da tarafımdan suç duyurusuna konu edilecektir. Savcılık dosyasında verilen karara itiraz ettim. Buradan açıkça ifade ediyorum ki artık korkacak, saklanacak bir şeyim kalmadı. Yapılan hukuka aykırı açıklama yüzünden herkes her şeyi öğrenmiştir. Kalanları da benden öğrensinler. Bu ülkede basına yansımadan hakkını aramaya çalışan kişiler, güçlüler ve suçlular tarafından sindirilip susturuluyor, daha sonra da bir de suçlu gibi gösteriliyor. Yaşadığım haksızlığı artık saklamadan korkmadan söyleyip sonuna kadar arkasında duracağımı herkese açıklıyorum. Nasıl fütursuzca insan hak ve özgürlüklerine saygı göstermeden evrakları paylaşıyorlar. İtiraz dilekçe mi de yakında paylaşırlar. Siz de oradan öğrenirsiniz.

banner111

Şefik Bahçe ile ilgili 2021 yılında yapmış olduğum ilk şikayet dilekçemde taciz ve tacavüz ile ilgili beyanlarım gerçektir. Şefik Bahçe tarafından benim ve ailem üzerinde baskı oluşturularak şikayet dilekçem geri çektirilmiştir. Üzeri örtülmeye çalışılmıştır. Şefik Bahçe savcılığın vermiş olduğu takipsizlik kararını büyük bir başarı kazanmış gibi özel belgelerimle birlikte basına servis etmekten çekinmemiştir. İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe şahsıma karşı tecavüz ve taciz suçlarını işlemiştir. Buradan sizlerin aracılığı ile bu konunun üstünü kapattırmayacağımı, hakkımı sonuna kadar arayacağımı belirtiyorum. Benim gibi Şefik Bahçe tarafından mağdur edilen tüm kadınlara genç kızlara sesleniyorum susmayın çekinmeyin. Ben hakkımı sonuna kadar arayacağım. Suçlu cezasız kalmayacak.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83