'ALANYA İÇİN BİR MASADA TOPLANABİLMELİYİZ'

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle CHP Alanya İlçe Başkanlığı görevini devralan Ali Takavut ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

'ALANYA İÇİN BİR MASADA TOPLANABİLMELİYİZ'

 Nezaket ziyaretlerinden dolayı CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Öncelikle demokratik bir seçim sonucu göreve gelen Başkanımız Ali beyi ve yönetim kurulu arkadaşlarını kutluyorum. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Alanya’mıza hizmet noktasında her zaman kendileriyle işbirliği içerisinde olacağız. Pozitif düşüncelerinden dolayı ve Alanya’mıza hizmet noktasında gösterdikleri heyecandan dolayı da kendilerini tebrik ederim. Biz parti gözetmeksizin Alanya’mız için çalışan her kişi ve kurum ile işbirliği yaparız” dedi.

banner111
Başkan Şahin’den sonra söz alan CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ise, görev süreleri boyunca sivil toplum örgütleriyle her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti. Başkan Takavut, “Alanya için siyaseti bir tarafa bırakıp her zaman bir masanın etrafında toplanabilmeliyiz. Ben ve yönetimim her zaman başta ALTSO olmak üzere sivil toplum örgütleriyle temas halinde olacağız. Yapılacak hizmet noktasında sık sık ziyaretler gerçekleştireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 17:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83