Alanya MHP mahalleleri gezmeye devam ediyor

MHP Alanya İlçe Teşkilatı Kargıcak Mahallesinde istişare toplantısı düzenledi.

Alanya MHP mahalleleri gezmeye devam ediyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı mahallelerde düzenlenen istişare toplantılarına devam ediyor. İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan önderliğinde yapılan toplantılardan bir tanesi dün Kargıcak Mahallesinde yapıldı. Toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın yanı sıra, 23 Dönem MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Alanya Belediye Meclis Üyeleri ve MHP Alanya İlçe Teşkilatı yöneticileri katıldılar. 
Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ülkemiz sathında oluşan YeniKapı ruhuna bağlı ve somutlaşmış hali olan ülkemizin bekası için kurulan Cumhur İttifakı’nın mihmandarı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Kargıcak bizler için ayrı bir öneme sahip değerli bir mahallemizdir. Alanya Belediyemiz göreve geldiği günden bugüne kadar sınırlı imkan şartlar dahilinde mahallemize en iyi hizmeti verme gayretinde olmuş, olmaya da devam edecektir. Bugün burada bizleri yoğun bir katılımla değerli vakitlerinizi ayırarak dinlemeye gelen siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür eder, Toplantımızı tertipleyen ve ağırlayan İlçe Başkan Yardımcımız Ahmet Sezer ve Kargıcak Mahalle Başkanımız Feyzullah Sezer'de ayrıca teşekkür ederim." dedi.

Mahalle halkının yoğun katılım gösterdiği toplantıda gündeme dair konular değerlendirilirken, 2019 seçimleri ile ilgili de yol haritası çizildi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 09:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83