'ALANYALI ADAY İÇİN BAŞKANLIĞI BİLE BIRAKIRIM'

CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, Antalya Milletvekili Listesi'ne Alanyalı bir aday girmesi için ikinci kez Ankara'ya gitti. Yeşildal, Alanyalı aday için başkanlığı bile bırakmayı göze aldığını söyledi

'ALANYALI ADAY İÇİN BAŞKANLIĞI BİLE BIRAKIRIM'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal geçtiğimiz günlerde Ankara'ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları ile görüşerek Alanyalı bir adayın 14 kişilik Antalya Milletvekili Aday Listesi'ne girebilmesi için görüşmüştü. İkinci kez Ankara CHP Genel Merkez’ine 2’inci kez giden İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, Alanyalı aday için bir takım temaslarda bulundu. Daha önce de Alanyalı aday için genel merkeze baskılarını sürdüreceğini sözünü her fırsatta dile getiren Yeşildal, sözünü tutarak genel merkezde Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Bülent Tezcan ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’la görüştü.  

'GEREKİRSE BAŞKANLIĞI BIRAKIRIM'

Uzun süre süren görüşme trafiğinde Yeşildal, Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Bülent Tezcan’a dakikalarca Alanya’da neden bir Alanyalı bir aday olması gerektiğinin önemini anlattı. Ayrıca görüşmede Yeşildal, CHP’nin Antalya’dan birinci parti olarak çıkması için Alanyalı bir adayın stratejik önemini Tezcan ve Bingöl’e üzerine basa basa anlattı. Görüşmeleri sırasında baskılarını daha da artıran Yeşildal, ”Alanya halkına söz verdim. Genel merkez mutlaka 14 kişilik milletvekili listesine seçilebilecek sıradan Alanyalı bir aday koymalı. Ben kimse için değil Alanya için bir aday istiyorum. Gerekirse ilçe başkanlığı görevimi bile bırakırım yeter ki; Alanya'dan bir ismi listeye yazın çünkü Alanya bunu hak ediyor” diye konuştu. 

'BU KEZ DAHA FAZLA UMUTLUYUM'

Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten Yeşildal, ”Buraya 2’inci kez gelişim çok yararlı oldu. Zaten tekrar geleceğimin ve genel merkeze Alanyalı bir aday için baskı yapacağımın sözünü vermiştim. İçeride uzun süre konuştuk, durumu anlattım. Geçen seferkine göre bu kez daha fazla umutluyum. Daha olumlu bir görüşme geçti. Ben elimden geleni yaparak Alanya'ya verdiğim sözü yerine getirdim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 17:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83