'AMAÇ HİZMETSE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ'

1 Kasım’da gerçekleştirilecek Milletvekili seçimleri öncesinde adayların kurumlara ziyareti devam ediyor. MHP Antalya Milletvekili Adayları Mehmet Günal ve Üstün Osma beraberinde İlçe Başkanı Hilmi Er ve teşkilat üyeleri ile birlikte ALTSO’yu ziyaret etti.

'AMAÇ HİZMETSE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ'
Adayları ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve meclis üyeleri karşıladı. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, geçmişte de uyumlu bir çalışma dönemi geçirdikleri Milletvekili Mehmet Günal ile gelecekte de aynı uyumu göstererek bölgemize hizmet etmek istediklerini söylerken, adayların hepsine başarılar diledi.
Amacı ülkeye hizmet etmek olan tüm partilerle geçmişte işbirliği yaptıklarını hatırlatan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 1 Kasım’da gerçekleşecek olan seçimlerin ülkemizin birliği, ekonomisi ve geleceği açısından hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletvekili Mehmet Günal ve Üstün Osma da projelerini anlattıkları toplantıda ALTSO Meclis Üyelerinin görüş ve önerilerini aldılar. Milletvekili Mehmet Günal, ülkemizin ekonomik kalkınmasına yönelik mecliste yaptığı çalışmalardan örnekler verdiği konuşmasında ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e misafirperverliği nedeniyle teşekkür etti.
 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83