DÜNYANIN GÖZÜ ALANYA'NIN ÜZERİNDE

Türkiye ile Triatlonu tanıştıran şehir olan Alanya, ITU Dünya Kupası ile ETU Gençler Avrupa Kupası'na ev sahipliği yapıyor. Bu organizasyonla Alanya'da triatlon 25. kez gerçekleşiyor

DÜNYANIN GÖZÜ ALANYA'NIN ÜZERİNDE
Türkiye de ikinci kez Alanya da gerçekleştirilen 2015 Triathlon Itu World Cup Dünya Kupası Galip Dere Plajı’nda başladı. Olimpik mesafe yaş grupları startı ile başlayan ve Pazar günü sona erecek yarışlara, 332 sporcu katılıyor.

Yaş grupları olimpik mesafede 59 sporcu, yaş grupları sprint mesafede 56 sporcu, genç bayanlarda 15 sporcu, elit bayanlarda 70 sporcu, genç erkeklerde 52 sporcu ve büyük erkeklerde 80 sporcu yarışıyor.

2015 Trıathlon Itu World Cup Dünya Kupası’nda saat 11.00 de Genç Bayanlar startı verildi. Türkiye Triathlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur startını birlikte izledi. Alanya halkının da yoğun ilgi gösterdiği triathlon yarışları saat 14.00 de büyük bayan startı ile devam edecek. Yarışlar saat 16.30 da yaş grubu olimpik mesafe de dereceye giren sporculara ödül töreni ile son bulacak.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 10:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83