OTOMOBİL GÜÇ ARTIŞI VE YAKIT TASARRUFU MERKEZİ ALANYA'DA

Alanya Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Yılmaz Oto Elektrik ve Elektronik otomobilin gücünü arttıran ve yakıt tasarrufunu sağlayan bir merkez kurdu ve otomobildeki tüm dijital aksanın tamirini ve yenilmesini yapmaya başlayarak Alanya’da bir ilke imza attı.

OTOMOBİL GÜÇ ARTIŞI VE YAKIT TASARRUFU MERKEZİ ALANYA'DA
Cemiz Yılmaz’ın sahibi olduğu Yılmaz Oto Elektrik ve Elektronik Alanya’da bir ilki gerçekleştiriyor. Dijital aksana sahip olan yeni nesil araçlarda aracın beyninde, elektronik göstergelerinde, hava yastığında yaşanacak herhangi bir sorunu tamir eden ve yenileyen sistemi kurarak Alanya’daki büyük bir eksikliği gidermiş oldu.

ANTALYA’YA KONYA’YA GİTMEYE SON

Daha önceleri dijital aksana sahip araçlarda oluşan arızalarda araç sahipleri Antalya ve Konya’ya giderek bu sorunu çözmeye çalışıyordu. Bilgisayar ortamında giderilen bu sorunları gideren bir merkezin Alanya’da olmaması sürücüler için işkenceye dönüşüyordu. Bu konuda bir çalışma yapan Yılmaz Oto Elektrik ve Elektronik kurduğu merkezle bu sorunları bilgisayar ortamında tamir ederek Alanyalı araç sahiplerini de büyük bir mali külfetten kurtarmış oldu.


EN UCUZ CİHAZ 8 BİN LİRA

İstanbul sanayisinde 25 yıldır çalışan ve bu konuda uzmanlaşan İlker Usta ile 20 yıldır Alanya sanayi sitesinde elektrik ve elektronik tamiri yapan Cemil Yılmaz aynı çatı altında buluşarak Alanyalılara hizmete vermeye başladılar. Alanya’da bir ilki başardıklarını belirten İlker Usta, yeni sistemin maliyetinin bir hayli fazla olduğunu belirterek, “En küçük cihazımızın maliyeti 8 bin Lira değerinde. Gerçekten kurulması bir hayli pahalı olan ve uğraş gerektiren sistemi kurarak Alanya’da yaşayan vatandaşlara hizmet vereceğimiz için mutluyuz” dedi.

MALİYET DÖRTTE BİR DAHA UCUZ

İlker Usta konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Tüm beyin, kilometre göstergeleri gibi dijital araçların tamirini yapabiliyoruz. Beynin yenisini almak bugün 2 bin Lira’nın üzerinde ancak tamirini yaparak sürücüler bu fiyatın dörtte biri gibi bir maliyetle araçlarını eskisinden daha iyi hale getirebilecek. Örneğin hava yastığı ile ilgili bir örnek vermek gerekirse; Araç kaza yaparsa ve hava yastıkları çıkarsa hava yastığı ışığı yanar ve sönmez. Hava yastıklarını taksanız bile ışık sönmediği ve programa girilmediği için o hava yastıkları tekrar çalışmaz. Biz burada bilgisayar ortamında aracı ilk günkü haline getirebiliyoruz” ifadelerini kullandı. 


YÜZDE 30 GÜÇ ARTIŞI

Aracın hiçbir sorunu olmasa dahi kendilerine gelmeleri durumunda araç performansı açısından büyük bir güç arttırımı yapabileceklerini belirten İlker Usta, “Bu programlama sayesinde araçta yüzde 30 güç artışı, yüzde 35 tork artışı ve yüzde 10 yakıt tasarrufu sağlayabiliyoruz. DBF, far, EGR, NOx gibi tüm sorunları ise bu kurduğumuz sistemle tamir ediyoruz” dedi.

‘ALANYA’DA İLKİ BAŞARDIK, MUTLUYUZ’

Alanya sanayi sitesinin sevilen yüzlerinden olan ve 20 yıldır Yılmaz Elektrik ve Elektronik çatısı altında vatandaşlara hizmet veren Cemil Yılmaz’da Alanya’da bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yılmaz, “Bundan sonra Alanya halkı beyin tamiri için başka illere gitmesine gerek yok. Bize gelerek bu sorunu en iyi şekilde çözebilirler. Bazı araçların beyin gücü düşük oluyor. Beygir yükseltme ve yakıt tasarrufu gibi konularda bu kurduğumuz sistemle kendilerine yardımcı olacağız” dedi.


‘YOKUŞLAR ARAÇTAN KAÇACAK’

Yılmaz dijital araçların her türlü arızasının kurdukları sistemle çözüleceğini söyledi ve Alanya’da bu işi profesyonel manada sadece kendilerinin yaptığını vurgulayarak, “Bizim için aracın markası ve modeli fark etmiyor. artık sürücüler yokuşlardan kaçmayacak. Yokuşlar araçtan kaçacak” dedi

Yılmaz Oto Elektrik ve Elektronik Alanya Sanayi Sitesi Kurt Dereli Caddesi no: 51’de müşterilerini bekliyor. 

İrtibat Tel: 0532 441 02 64

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83