ANTALYA'DA MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU SEVİNCİ

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer 64'ncü Hükümetin Bakanlar Kurulu'nun Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanmasının ardından yeni kabineyi ve Antalya milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeniden Dışişleri Bakanlığı görevine getirilmesini değerlendirdi.

ANTALYA'DA MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU SEVİNCİ

Antalya'ya Bakanlık görevinin verilmesinin bekledikleri bir gelişme olduğunu söyleyen ve hayırlı olsun temennilerini ileten Rıza Sümer, Mevlut Çavuşoğlu'nun başarılı bir şekilde yürüttüğü Dışişleri Bakanlığı görevinin yeniden kendisine tevdi edilmesinin Antalya'nın bundan sonraki gelişimine çok önemli katkılarının olacağını dile getirdi. 

banner111
Antalya'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte geçen dönem Antalya Milletvekili, şimdiki Mersin milletvekili olan ve Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Lütfi Elvan'ın da Antalya için kazanç olduğunun altını çizen Sümer "Çok önemli bir kabine, önümüzdeki dört yıl ülkemizi yönetecek bir kabine. Her Bakanımız ayrı ayrı çok değerli. İnşallah tüm kabinenin eli Antalya'ya değecek. Bütün bunların yanında sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, kendisini Antalyalı olarak gördüğünü , Antalya milletvekili olarak gördüğünü kentimizi her ziyaretinde üzerine basa basa dile getirmiştir. Dolayısıyla Antalya önümüzdeki dönemde sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun öncelikli ve hak ettiği desteğini alacaktır. Toroslar'ın bir tarafı Sayın Başbakanımız'ın, diğer tarafı sayın Dışişleri Bakanımızın memleketidir. Antalya bundan sonra hizmet yağmuru altında 2023'e hazırlanacak. Bundan sonraki süreç, verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi süreci olacaktır." dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 15:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83