YÜCEL’DEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bütün programlarını bugüne özel düzenleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sakine Nesibe Zamanoglu Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti. Öğretmenlere ajanda hediye edip; günlerini kutlayan Başkan Yücel, ziyaretinde engelli bireylerle özel olarak ilgilendi.

YÜCEL’DEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL ZİYARET

 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bütün programlarını bugüne özel düzenleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sakine Nesibe Zamanoglu Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti.  Öğretmenlere ajanda hediye edip; günlerini kutlayan Başkan Yücel, ziyaretinde engelli bireylerle özel olarak ilgilendi.

banner111
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti. Okul bahçesinde Okul Müdürü Ebru Bezci ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Yücel’e öğrencilerin ilgisi renkli anların yaşanmasına neden oldu.


Öğrencilerle bir süre ilgilenen Başkan Yücel, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ile birlikte Okul Müdürü Ebru Bezci’nin öğretmenler gününü kutlayarak çiçek verdi. Başkan Yücel, daha sonra Okul Aile Birliği Üyeleriyle 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle hazırlanan pastayı kesti. Öğrenci velileri ile bir süre sohbet eden Başkan Yücel, öğretmen ve öğrencilere Belediye’nin Öğretmenler Günü nedeniyle özel olarak hazırladığı ajandaları takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 16:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83