Başkanların 'Evet - Hayır' bahsi

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut referandum da çıkacak sonuçla ilgili iddiaya girdiler.

Başkanların 'Evet - Hayır' bahsi
16 Nisan'da yapılacak olan referandum için bütün partiler çalışmalarını hızlandırdı. Alanya'daki siyasi parti liderleri de referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyorlar. Bugün Alanya'da tuhaf bir rastlantı yaşandı. Esnaf ziyaretleri yapan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut yol üzerinde denk geldiler.

TAKIM ELBİSEYİ KİM KAZANACAK?

Bir süre oturup sohbet eden ikili samimi görüntüler sergilediler. Berberoğlu ve Takavut ikilisinin muhabbetinde konu siyasete gelince ise ilginç bir bahis atıldı ortaya. Berberoğlu referandum sonucunun 'Evet' çıkacağından emin olduğunu söyledi. Bu duruma itiraz eden Takavut sonucun 'Hayır' olacağını iddia etti. İddiaya girmeye karar veren ikili takım elbisesine iddiaya girdiler. 


VATANDAŞLAR HOŞ KARŞILADI

Farklı görüşleri savunan iki parti liderinin bir araya gelmesi ve eğlenceli görüntüleri vatandaşlarında yüzünde tebessüme yol açtı. Siyasetin kavga dövüş değil nezaket içinde yapılması gerektiğini iki başkan göstermiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83