Batı Antalya kalkınıyor

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Antalya’nın batı bölgesinde gerçekleşen ve yapılacak yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Samani, yatırımların istikrar ile artarak devam edeceğini söyledi.

Batı Antalya kalkınıyor
Antalya’nın dört bir yanının duble yollarla, tünellerle çevrildiğini ve Antalya’nın her geçen gün daha kolay ulaşılabilir bir şehir olduğunu sözlerine ekleyen Samani şunları söyledi;

“Doğusundan batısına Antalyamız iktidarlarımız döneminde her zaman önemli yatırımlar almış bir şehirdir. Antalya’dan Finike’ye tünellerle birlikte uzanacak 619 Milyon TL değerindeki 100 km’lik Antalya-Kemer-Tekirova –Finike duble yol çalışmalarımız devam ediyor. Yine Finikemizi kuzeye bağlayan Elmalı’ya ulaştıran yol, duble hale gelecek.  Demre ile Finike arası yeni yol açılarak tünellerle bağlanacak. Batı Havaalanı ve Demre kurvaziyer limanlarıyla bu ulaşım ağı havadan ve karadan desteklenecek. Bu yatırımlar ilerisini görenler için son derece önemli yatırımlar. Adeta açık hava müzesi olan batı ilçelerimize bu yatırımlar turizm ve tarım alanlarında önemli bir destek sağlayacaktır” dedi.

“EVET” İLE BAMBAŞKA BİR TÜRKİYE’YE ADIM ATACAĞIZ

Türkiye’nin terör örgütleri ve terör olayları ile kontrol edilmeye çalışıldığını ancak milletin buna müsaade etmediğini de sözlerine ekleyen Samani, konuşmasına şu sözlerle devam etti;

“Biz ülke olarak ne zaman ayağa kalksak kendi değerlerimizle buluşsak bir takım karanlık güçler devreye girerek bu gidişatı bozmaya çalışıyor. İktidarlarımız süresince de birçok saldırı ile sağladığımız istikrarı ve büyüme hızını bozmak istediler. Ancak milletimizin verdiği destek her zaman bu oyunları bozdu. İstikrar kaldığı yerden devam ediyor. Bu havanın kalıcı olması devam etmesi için 16 Nisan’da halk oylamasına gidiyoruz. İstikrar ile kalkınan ülkemiz 16 Nisan’da kutlu yürüyüşüne devam etmek için güçlü bir “Evet” diyecektir. Ben “Evet” ile bambaşka bir Türkiye’ye adım atacağımıza inanıyorum her alanda, her sektörde bir atılım gerçekleşecek, güven artacak ve bu istikrarlı havadan son yıllarda yara alan turizm yeniden canlanarak rekorlar kıracaktır.”

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 10:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83