Belediye Başkanı AK Parti ofisinde

Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuşmacı olarak katıldığı konferans için bulunduğu yerde bir çay ocağında demliklerin başına geçip çayları doldurdu, AK Parti'nin referandum için kurduğu ofisi ziyaret edip ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı AK Parti ofisinde

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi’nce düzenlenen ‘Turizm ve Tarım, Yerel Yönetimler ve Güncel Sorunlar’ konulu panele konuşmacı olarak katılan Başkan Uysal, Gazipaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

banner111
AK Parti ofisini ziyaret etti

CHP İlçe Başkanı Ömer Güven ve partililerle bir süre sohbet eden Başkan Uysal, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’i de makamında ziyaret etti. Gazipaşalılar ve esnafın ilgisiyle karşılanan Başkan Uysal, konferansın düzenlendiği salona geçerken AK Parti referandum ofisine de nezaket ziyaretinde bulunup ‘Hayırlı olsun’ dedi. Başkan Uysal, Gazipaşa’da ziyaretinde bir akrabasınca işletilen çay ocağına da uğradı, demliklerin başına geçip çayları doldurdu.

Önerilen monarşidir

Panelde yaptığı konuşmada Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, önerilen sitemin monarşi olduğunu söyledi. Uysal, “Ülkemizde böyle bir oylamanın yapılıyor olması bile beni üzüyor. Bu referandum Türkiye'nin oylamasıdır. Sağcı, solcu, şu partili, bu partili önemli değil. ‘Demokrasimiz ve refahımız gelişsin ileri gitsin’ diye beklerken, 'monarşiye dönelim mi, dönmeyelim mi?' diye oylama yapıyoruz. 'Suriye sistemine benzer bir sistem gelsin mi?' diye oylama yapıyoruz. Hiç olmayacak bir şey milletimize teklif ediliyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83