ÇAVUŞOĞLU TURİZMCİLERE BÖYLE SESLENDİ

Yarın gerçekleşecek 1 Kasım seçimleri öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Gardenia otelde turizmcilerle buluştu

ÇAVUŞOĞLU TURİZMCİLERE BÖYLE SESLENDİ
Seçim öncesi 13 yıllık iktidarlarında yaptıklarını aktaran Çavuşoğlu, muhalefeti eleştirdi. Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nı (GZP) muhalefete rağmen Alanya'ya kazandırdıklarını aktaran Çavuşoğlu, "Sürekli Gazipaşa mühürlü dediler. Biz bu mührü kırdık. Biz bu havaalanını açarken muhalefetten tepkiler geldi. 'Karar var yapamazsınız' dediler. Ya karar nedir. Toplarız meclisi bir karar name çıkartırız açılır. Bu sefer de 'Pisti uzatacağız' dedik bize 'Yol var' dediler. 'Köprü yaparız' dedik, 'Olur mu öyle şey' dediler. Dünyada bir sürü örneği var. Yurt dışına gittiğinizde sadece mağaza mı geziyorsunuz siz? İş aşkı olacak önce iş aşkı" dedi.

'TURİZMİ 12 AYA YAYACAĞIZ'

"12 ay turizm için güzel bir strateji uygulamalıyız" diyen Çavuşoğlu, "Antalya'nın tanıtımı için bir ekip kurduk. Başında da Sadık Badak var. Bu işi büyüteceğiz. Antalya'nın Alanya'nın ne imkanı varsa tüm dünyada bunun tanıtımını yapmak için çalışacağız. ALTİD ve ALTSO'da dahil olacak bu projeye. Daha geniş alanlardan turist gelmesi için çalışacağız. Maddi imkanlarımız var. Madem turizmin içerisindeyiz bu cennet vatandayız biz de gerekenleri yapmalıyız. Siyaseti bir kenara bırakıp turizm için emek vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

'TERÖRLE MÜCADELE EDİYORUZ'

Gençliğe ve spora önem verdiklerini ifade eden Çavuşoğlu, terörle de mücadelenin sürdüğünü ifade ederek, "Alanyaspor'a stad kazandırdık. Gençlik merkezini açtık. Gençliğe hizmet etmekten hem gurur duyuyoruz hem de mutlu oluyoruz. Yeter ki milletimizde istikrar olsun. Bu millet ne sıkıntılar aştı. Terör belasını da yeneceğiz. Tamamen bitmesi için etkili mücadele ediyoruz. Terör örgütleri arasında sempati olmaz. Hepsi lanetlidir hepsi yok edilmelidir" dedi.

'BORCUMUZ KALMADI'

Çavuşoğlu konuşmasının son bölümünde, "IMF gibi kısa vadeli borç veren Kurumlara borcu sıfırladık. Eskiden 100 lira borcumuz, 34 lira gelirimiz vardı şimdi ise 34 lira borcumuz var 100 lira gelirimiz var. Ama bu belirsizlik devam ederse bu başarılar riske girer. Ben inanıyorum ki Antalya ve Alanya'nın ülkemizin geleceğine olan katkıları devam edecektir" sözlerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 11:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83