Çelik Alanya'da ayak basmadık yer bırakmadı

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı 16 Nisan Referandum sürecine 13 gün kala kırsaldaki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor

Çelik Alanya'da ayak basmadık yer bırakmadı
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu Başkanlığı’nda gerçekleştirilen referandum çalışmalarına Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ve partililer katılıyor. Referandum çalışmaları kapsamsında Ak Parti Heyeti Demirtaş Kırsalı’nda bulunan Fakırcalı, Sapadere, Tırılar, Kocaoğlanlı ve Çamlıca Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. İlçe Başkanı Berberoğlu ve Milletvekili Çelik, bölge halkı tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı. Yapılan ziyaretler sırasında İlçe Başkanı Mustafa Berbeoğlu ve Milletvekili Sena Nur Çelik, mahallelere yapılan yatırmlar, devam edenler ve yapılacak olanlar hakkında ayrıtılı bilgiler verdi. Öte yandan mahalle sakinlerinin de yaşadıkları yer ile ilgili, taleplerini dinlediler. Milletvekili Sena Nur Çelik, 16 Nisan’da yapılacak 18 maddelik Anayasa paketi halk oylaması hakkında vatandaşlara bilgi verdi ve sorularını cevaplandırdı. Çelik, “bu referandumda evet çıkarsa vatandaş patron olacak.“ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ise açıklamasında, “ kırsal mahallelerimizde, gerek Büyükşehir Belediyesi’nin gerekse hükümetin yaptığı çalışmalardan vatandaşlarımızın memnun olduğunu görüyoruz. Eksik olan yatırımlar için de çalışmalarımız devam ediyor. Su, elektrik, yol ve telefon konusunda özellikle yaylalara yönelik talepleri bu yaz büyük ölçüde gidereceğiz. Diğer yandan 16 Nisan bu ülke için son derece önemli yönetim sisteminin değişmesiyle birlikte Türkiye’nin önü açılacak istikrar ve güvenle birlikte artık bu ülkeyi kimse tutamayacak.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83