ÇELİK ALANYA'DA İLK KEZ OY KULLANDI

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, 1 Kasım genel seçimlerinin ülkeye hayırlı olmasını diledi. Çelik, "Sonuçların ülkede güzel bir dönemin başlamasına vesile olmasını istiyorum" dedi.

ÇELİK ALANYA'DA  İLK KEZ OY KULLANDI
AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, 1 Kasım genel seçimleri için oyunu Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde bulunan Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde 2092 Numaralı sandıkta kullandı.  Çelik, daha sonra AK Parti Alanya ilçe teşkilatı ile birlikte Alanya ve Gazipaşa’da sandıkları gezdi.

Genç Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

"Öncelikle halkımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Her gittiğimiz yerde bize çok güzel bir teveccüh ve sevgi gösterdiler. Bizlere evlerinin kapılarını açtılar. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah seçim sonuçları ülkemiz için hayırlı olur. Yoğun bir süreci geride bıraktık. Antalya’nın her köşesinde adaylarımızın her biri, teşkilatımızla birlikte çok yoğun bir çalışma ortaya koydular. AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer başta olmak üzere, Antalya’da takım kaptanlığımızı yapan Mevlüt Çavuşoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e, AK Parti Alanya Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık’a, AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık’a, AK Gençlik’e, AK Liseliler’e teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 13:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83