ÇELİK: ONLAR ANCAK KOALİSYON VAADEDER

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, muhalefet partilerinin millete ancak koalisyon vaad edebildiğini, AK Parti'nin ise güçlü bir Türkiye vaad ettiğini söyledi.

ÇELİK: ONLAR ANCAK KOALİSYON VAADEDER
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Çelik, Alanya'nın Gazipaşa ilçesinde Aydıncık ve Çalpınarı Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Milli Egemenlik Bulvarı'nda esnaf ziyareti yapan Çelik, Ekmel Mahallesi ile İhsan Derneği’nde ise kadınlarla buluştu.

"EKONOMİK BAŞARI SİYASİ İSTİKRARLA SAĞLANDI"

Son 13 yılda görülen ekonomik başarının, siyasi ve ekonomik istikrarla sağlandığını vurgulayan AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, muhalefet partilerinin millete ancak koalisyon vaad edebildiğini, tek başına hükümet sözü veremediğini söyledi. Çelik, "Daha güçlü, daha müreffeh ve dünyada itibarı yüksek bir Türkiye için 1 Kasım seçimlerinde sizler oylarınızı kullanıp tarihi bir sorumluluk alacaksınız. Bu seçim gerçekten Türkiye'nin en önemli seçimidir" şeklinde konuştu.

"MECLİS'TE KADINLARIN SESİ OLACAĞIM"

Konuşmasında AK Parti’nin kadınlarla ilgili olarak bugüne kadar gerçekleştirdiği düzenlemeleri ve icraatları anlatan Çelik, AK Parti döneminde kadın haklarıyla ilgili çok önemli adımların atıldığını söyledi.  Milletvekili listelerinde kadın adaylara en çok yer veren partinin de yine AK Parti olduğunu belirten Sena Nur Çelik, yeni dönemde kadın hakları konusunda reformların devam edeceğini belirtti. Çelik, "Çalışan kadınlarımıza doğum yaptığında yarı zamanlı, tam ücretli çalışma imkanları getireceğiz. Tüm belediyelerin ise kreş açmasını sağlayacağız. Siyasi görüşü ve yaşam tarzı ne olursa olsun tüm kadınların onurunu kendi onurumuz, tüm kadınların özgürlüklerini kendi özgürlüğümüz olarak görüyoruz" diye konuştu.

"BAZILARININ NEFRETLERİ GÖZÜNÜ KÖR ETMİŞ"

Son günlerde özellikle batı medyasında Türkiye ile ilgili karalama kampanyalarına hız verildiğini belirten Çelik, Türkiye aleyhindeki kampanyalara içeriden destek verilmesini eleştirdi. Çelik, “Alman Başbakanı geliyor diye ülkesi aleyhine bildiri yayınlayanlar var. Nefretleri o kadar gözlerini kör etmiş ki, “Türkiye’nin yalnızlaştırılmasını” savunuyorlar. Çok taraflı anlaşmalardan söz edip, adeta Türkiye’nin sömürgeleştirilmesini talep ediyorlar. Şu anki seçim hükümetinin “gayrimeşru” ilan edilmesini istiyorlar. Birleşmiş Milletlerden ülkemize karşı yaptırım çağrısı yapıyorlar. İstikrar düşmanı, demokrasi düşmanı, milli irade düşmanı bu zihniyet bugün işte böylesine kara propaganda yapıyor" dedi.

"TOPLUMA YABANCILAŞANLARIN VATAN DERDİ OLMAZ"

Türkiye ne zaman ileri gitse, barış ve huzuru ne zaman tesis etse bu mandacı zihniyetin harekete geçtiğini söyleyen Sena Nur Çelik, kendi ülkesinde adeta diyaspora yaşıyormuşçasına topluma yabancılaşan bu insanların ülke, vatan, millet diye bir dertlerinin olamayacağını belirtti. Çelik, "Ülkemizle ilgili bu kara ve hain kampanyaya karşı muhalefet partilerinin hiç ses çıkarmayıp adeta onaylaması daha da hazin bir durumdur. Yüce milletimiz bu zihniyete ve bu fırsatçılığa asla prim vermeyecektir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 15:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83