CHP'li kadınlara sürpriz ziyaretçi

CHP Alanya İlçe Kadın Kolları'nın toplantısına Antalya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci katıldı.

CHP'li kadınlara sürpriz ziyaretçi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Kadın Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını dün parti binasında gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Şaduman Tığlı başkanlık etti. Toplantıya CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, CHP İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) yöneticisi Zuhal Sirkeli ile Demirtaş ve Köyleri Koruma Derneği (DEMKOD) Başkanı ve Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şube Sorumlusu Emine Keyaoğlu'da katılım gösterdi.

Toplantıda sürpriz bir de konuk vardı. CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci toplantıya katıldı. Toplantı Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın 95'inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla saygı duruşu ile başladı ve Zübeyde Hanım ile ilgili kadın üyelere bilgiler aktarıldı. Zübeyde Hanım'ın ardından ünlü şair Nazım Hikmet Ran'da anıldı. Ünlü şair ve yazar Nazım Hikmet Ran 116. doğum günü vesilesiyle anıldı ve yazdığı bazı şiirler okundu. 

Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci daha sonra partili kadınlarla sohbet etti. Kadınlara gelecek dönemde yapılacak olan Deveci'ye büyük bir ilgi vardı. Deveci tüm kadınları 20 Ocak tarihinde Antalya'da gerçekleşecek olan kongreye davet etti. Toplantı sonrası son sözü alan Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Şaduman Tığlı'da, "Toplantıya katılan tüm CHP Alanya Kadın Kolları yönetimi, üyelerine ve değerli partililerimize teşekkürü borç biliriz. Birlikte varız, güçlüyüz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 11:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83