CHP’li vekilden ittifak açıklaması

Yerel seçim çalışmaları için Alanya'ya gelen CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan "CHP ilk defa aday adaylarını yerinde görmek ve değerlendirmek için bir saha çalışması başlatmıştır. Önümüzdeki yerel seçimlerde bir atılım gerçekleştireceğiz" dedi.

CHP’li vekilden ittifak açıklaması

Yerel seçim çalışmaları için Alanya'ya gelen CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP İlçe Teşkilatı Binası’nda partililer tarafından karşılandı.  Burada bir açıklama yapan Arslan, yerel seçim sürecine ilişkin aday belirleme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği belirtti.

CHP’nin ilk defa aday adaylarını yerinde görmek ve değerlendirmek için bir saha çalışması başlattığını aktaran Arslan,” Bütün milletvekili arkadaşlarımız ve parti meclisi üyelerimizle birlikte Türkiye genelinde çalışmalarımız devam etmektedir.  Bu kapsamda Antalya'ya geldik ve Gazipaşa'dan başlamak üzere ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Esnaflarımızı, vatandaşlarımızı dinleyerek değerlendirmeler yapıyoruz. Ziyaretlerimizin arasında sivil toplum örgütleri de var. Tercih edilebilecek adayların öne çıkması noktasında bir yöntem izliyoruz.  Önümüzdeki yerel seçimlerde bir atılım gerçekleştireceğiz. Türkiye'de yeni bir başlangıçla sağlam adımlar attığımız yerel seçimlerde alacağımız zaferleri genel seçimlere taşıyacağız” dedi.

“15-20 gün içerisinde adaylarımız belirlenir”

Önümüzdeki günlerde adayların belirleneceğini ifade eden Arslan "Netleşen bir isim yok. Genel olarak partililerin, vatandaşların, sivil toplum örgütlerinin, esnafların ve toplumun bütün dinamiklerinin görüşlerini alarak raporlarımızı hazırlayacağız. Anket çalışmalarımız da devam ediyor. Kuvvetle ihtimal 15-20 gün içerisinde adaylarımız belirlenir diye düşünüyoruz" diye konuştu.

banner111

“Adaylarını açıklamaları normal”

İttifak konusuna da değinen Arslan şunları söyledi:” İttifak çerçevesinde görüşmelerimiz devam ediyor. Aday belirleme noktasında da çeşitli incelemeler yapıyoruz. Tabanın sesini dinlemek ve dinamiklere kulak vermek bizler için önemli… Aday belirleme konusunda daha zamanımız var. AK Parti'nin aday belirleme sürecinde taban araştırmasına bağlı kalarak, demokratik düzlemde çalışmalarını yürütmediğini biliyor ve görüyoruz. Adaylarını açıklamaları normal, bizler demokratik bir düzlemde çalışmalarımızı devam edeceğiz. Yerel seçim sürecinde halkın iktidarı adına verimli adayları çıkaracağız."

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, 15:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83