Güney aday adaylığını açıkladı

Güney, “Hep Birlikte Yeni Hedeflere“ diyerek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Güney aday adaylığını açıkladı
Alanya Öğretmenevi’nde saat 9.00’da düzenlenen kahvaltılı programa Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, yönetim kurulu üyeleri, Kadı ve Gençlik Kolları, meclis üyeleri, eski yöneticiler ve basın mensupları katıldı.

Güney, katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“2002 yılında Her şey Türkiye için sloganıyla iktidara gelerek güzel ülkemizde yeni bir çığır açan Ak Parti de 2006 yılında aktif siyasete başladım.

2007 yılında da partili büyüklerimizin teveccühü ve partililerimizin desteği ile ilçe başkanı oldum.

Göreve geldiğim zaman Ak Partiye karşı olan ön yargı malumunuz çok fazlaydı. Fakat ekibimle beraber çok çalışarak,azimle ve en önemlisi inanarak bu önyargıları bertaraf ettik . Alanyamız da partimizin üye sayısını 4000 den 24 binlere çıkardık.Bu başarımızı şu anki yönetimimizin çok daha ilerilere taşıyacağına ve bayrağımızı en yükseklere çıkaracağına inancım tamdır.

Bunların yanında Ayrıca partimiz Alanyamıza da çok büyük yatırımlar yapmıştır.Bu yatırımlardan bazılarını izninizle sizinle paylaşmak istiyorum.

Alanya-Antalya yolu tamamlandı.

Gazipaşa Havalimanı açıldı.

Devlet kurumlarının sadece illerde olan müdürlüklerinin birçoğu Alanya ya açıldı.

Biri devlet biri de özel olmak üzere bugün 10 bini geçen öğrenci sayısıyla iki üniversite kuruldu.

Alanya ya modern bir Eğitim Ve Araştırma Hastanesi açıldı.

Turizm ,tarım ve Ticaret alanlarında önemli destekler ve teşvikler verildi.Kısacası daha da sayabileceğimiz bir çok yatırım ve hizmeti

Alanyamıza AK Parti iktidarı kazandırdı. Bu yatırımları sizlere anlatıyorum çünkü malumunuz çok çabuk unutan bir toplumuz.

Bu hizmetlerin bizlere ulaşmasında hep yanımızda olan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na , Ak parti Antalya Milletvekillerime, İl başkanları ve yönetimlerine, ilçe başkanlarıma ve ilçe yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.
2013 yılında Ak parti ilçe başkanlığını bıraktıktan sonra 2014 yılındaki seçimlerin ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes TÜREL tarafından Alanya Koordinatörü olarak görevlendirildim.Geçen dört yıl içerisinde Alanya da Büyükşehirimizin birimlerini kurduk.Halkımıza büyükşehiri anlattık ve ayrıca halkımızın Antalya da ki sesi olmaya çalıştık.

Alanya’nın temel sorunlarını ve çözüm yollarını bir rapor haline getirerek başkanımıza sunduk, çözüm üretmeye çalıştık.Temel sorunların yanında büyük projelere imza atarak yıllardır Alanya için kangren haline gelen problemlerin çözümünü sağladık.Alanyadaki halleri birleştirerek tek çatı altında topladık ve Türklerde Hal kompleksi inşaatına başladık.Bu yıl içinde tamamlanacak olan Atık Bertaraf Tesisini ilçemize kazandırdık.Alanya – Gazipaşa Çevre yolu çalışmalarına katkı sağladık ve Alanya trafiğini rahatlattık.Dim barajı üzerine 12 km lik Ak köprüyü kazandırdık.Kırsal mahallelerimizin su başta olmak üzere bir çok sorununu çözdük.Kırsal mahalleler Büyükşehir sayesinde sıcak asfalt ile tanıştı.Mahmutlar’ın içme suyu, Oba’nın kanalizasyon sorununu çözdük.Halkımıza sosyal belediyeciliğin bir çok örneğini göstermeye çalıştık.

Her şey Alanyamız için dedik ve bu yolda gece gündüz çalıştık. Bu süreçte Alanya ya çok büyük önem veren ve ne istedik ise yapan

Antalya Büyükşehir Başkanımız Menderes Türel ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

Bizler koltuk meraklısı değiliz.Bugüne kadar partimiz bize hangi görevi verdiyse layıkı ile yapmaya çalıştık ve yapmaya devam edeceğiz.Ülkemizin 2023,2053 ve 2071 hedeflerini koyduğu, bu süreçte içte ve dışta ülkemize karşı oynanan kirli oyunları hepimiz yakından biliyoruz.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizin geleceği için taşın altına bedenini koyduğu bu sürece duyarsız kalamazdık.Ülkemizin hızla hedeflerine yürüdüğü bu yolda bizim de taşın altına elimize koymanın şart olduğunu düşünerek 24 Haziran Erken Seçimlerinde Ak partiden Antalya Milletvekili olmak için aday adayı oldum.
Bugüne kadar Alanya’da sizlerle birlikte bir çok hizmetin altına imza attık. İnanıyorum ki bu süreçte bana bu görev verilir ve halkımızda seçerse Alanyamız ve ülkemiz için var gücümüzle çalışıp, elimizden geleni yapıp, Alanyamız ve ülkemiz için çok daha iyi hizmetler imza atacağız.

Bu süreçte yanımda olduğunuz ve buraya kadar gelerek şahsımı onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.“

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83