'Hizmet için meclis üyeliği görevine talibim'

'Hizmet için meclis üyeliği görevine talibim'

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Alanya Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylık başvurusu yapan Mali Müşavir İbrahim Küpeli, Alanya'ya hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu söyledi. 'Üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandilinin tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını temenni ederim' diyen Küpeli, partisinin ve Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in meclis aday listesinde görev vermesi halinde Alanya'ya en iyi şekilde hizmet vermek için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

 İBRAHİM KÜPELİ KİMDİR?

banner111


  27.10.1977 Alanya doğumluyum, ilkokula Cikcilli İlkokulunda başladım. Ancak  Sugözü Mahallesine taşınmamız sebebi ile ilkokul beşinci sınıfı Sugözü İlkokulunda tamamladım. Sugözü İlkokulundan Anadolu Lisesi sınavını kazanan ilk öğrenci olarak o yıllarda Alanya’ da Anadolu Lisesi bulunmadığından dolayı Kahramanmaraş Anadolu Lisesinde 1 yıl hazırlık okudum. Kahramanmaraş’ ın uzak olmasından dolayı Orta Okul ve Lise tahsilimi Alanya Lisesinde tamamladım.
          
           Üniversite eğitimimi Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden 2020 yılında 4. Olarak tamamladım.

           Vatani görevimi 2001 yılında İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugayında 277. Kısa Dönem Erbaş olarak tamamladım.

            01.01.2006 tarihinden itibaren Alanya’da kendi ofisimde  Mali Müşavirlik yapmaktayım. Evli ve  1’i kız 1’i erkek olmak üzere 2 çocuk babasıyım. İyi derecede İngilizce bilmekteyim.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83