İşte Ak Parti'nin bayramlaşma programı

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma, bayramın birinci günü saat 13.15'te gerçekleşecek.

İşte Ak Parti'nin bayramlaşma programı
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti)'nde yapılan geleneksel bayramlaşma merasiminin programı belli oldu. Her bayramda büyük bir katılım ile yapılan bayramlaşma bu yıl bayramın ilk günü olan 21 Ağustos Salı günü saat 13.15'te Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı önünde gerçekleştirilecek.

TÜREL GELİYOR

Alanya'daki bayramlaşmaya bu yıl Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalya milletvekillerinin de katılacacağı belirtildi. Alanya İlçe Teşkilatı ve Alanya'daki partililerin de katılımı ile onlarca kişi Ak Parti İlçe Teşkilatı önünde bayramlaşacak. 

TOKLU'DAN DAVET

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mimar Mustafa Toklu, tüm partilileri bayramlaşmaya davet etti. Mübarek Kurban Bayramı'nın ilk günü partililerimizle buluşacağız diyen Toklu, "Bayramlar insanların kaynaştığı en mutlu günlerimiz. Geleneksel hale gelen bayramlaşmamız bu yıl bayramın ilk günü gerçekleşecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel ve Antalya Milletvekillerimiz de bayramlaşmaya katılacaklar. Alanya'daki tüm partililerimizi saat 13.15'te, İlçe Teşkilatı binamızdaki bayramlaşmaya bekliyoruz. Şimdiden tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2018, 17:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83