İYİ Parti adayı Sönmez kırsal mahallelerde vatandaşı dinliyor

2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın Alanya Belediye Başkan adayı olan Abdullah Sönmez, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İYİ Parti İlçe Teşkilatı en son Demirtaş'ta Islaklı Mahallesi ve Seki Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

İYİ Parti adayı Sönmez kırsal mahallelerde vatandaşı dinliyor

‘Sönmez Sözünden Dönmez’ sloganıyla Alanya'daki saha çalışmalarına hız veren İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Alanya Belediyesi Başkan adayı Abdullah Sönmez, Alanya İlçe Teşkilat Başkanı Yücel Apaydın ve ilçe teşkilatı ile Alanya’nın kırsal bölgelerine düzenlenen seçim gezilerine devam ediyor.




Sönmez ve ilçe teşkilatı en son Demirtaş Islaklı ve Seki Mahalleri'nde vatandaş ile buluştu. Vatandaşların sıkıntılarını birebir dinleyen ve seçim sonrası teşkilat olarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren İYİ Parti ve CHP ittifakı adayı olarak Alanya’nın Belediye Başkan adayı olarak görülen Sönmez, meclis üyesi listesini Alanya’nın doğusundan batısına saygı duyulan kişilerden oluşturmaya gayret edeceğini söyledi. Sönmez’in listesi Alanyalılar tarafından merakla bekleniyor.




banner111

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 10:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83