ASAT'ın çalışmaları hız kesmiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya ekipleri, Tosmur Mahallesi’nde bir otelin inşaatı sırasında bozulan yağmur suyu dırenaj hattını yenileme çalışmalarına başladı.

ASAT'ın çalışmaları hız kesmiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya ASAT ekipleri, Tosmur Mahallesi Sahil Yolu ile Çevre Yolu arasındaki 30. Sokak’ta bir otelin inşaatı sırasında bozulan ve devre dışı kalan yağmur suyu dırenaj hattında imalat çalışmalarına başladı. Bölgeye iş makinelerini gönderen Alanya ASAT, yaklaşık 150 metre uzunluğundaki hattı yenileme çalışmasına başladı. Son günlerde Alanya’ya düşen aşırı yağışlar sonrası bölgede tahliye edilemeyen yağmur suları ufak çaplı su baskınlarına da yol açıyordu.

1000 MM.'LİK BORULAR DÖŞENİYOR

banner111

Aşırı yağışlar nedeniyle bölge sakinlerinin su baskınlarından zarar görmemesi için adeta seferber olan Alanya ASAT, yağmur suyu hattı için 1000 mm.’lik beton borular döşüyor. Çalışmaların önümüzdeki hafta içinde tamamlanması planlanıyor. Dırenaj hattının devreye girmesiyle birlikte bölge sakinleri rahat bir nefes alacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 11:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83