KILIÇDAROĞLU ALANYALI ADAYA OLUMLU BAKTI

CHP Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu Alanyalı aday isteğine olumlu yaklaştı.

KILIÇDAROĞLU ALANYALI ADAYA OLUMLU BAKTI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve yönetim kurulu üyesi Hatice Toksöz Çıtak, geçtiğimiz gün Ankara'ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaoğlu ile görüştü. Yeşildal Kılıçdaroğlu'na Alanyalı milletvekili istediklerini iletti.


SICAK KANLI KARŞILAMA


Ankara temaslarına Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde başlayan Yeşildal burada Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu'na Alanya'nın coğrafi yapısını anlatan nüfusunun fazlalığından bahseden Yeşildal, ayrıca Alanya'da yaşayan vatandaşların milletvekili konusunda oldukça hassas olduğunu söyledi. Kılıçdaoğlu'nun kendilerini gayet sıcak karşıladağını belirten Yeşildal, "Alanya'dan bir aday gösterilmesi gerektiğini kendisine anlattık. Bize zaman ayırdı ve sonuna kadar dinledi" dedi. Yeşildal, Başkan Kılıçdaroğlu'na birde Alanya kitabı hediye etti.


BİNGÖL OLUMLU KARŞILADI


Yeşildal Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile konuyla daha yakından ilgili olan CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün yanına gitti. Tekin Bingöl'e de aynı konuları anlatan Yeşildal olumlu yanıt aldı. Konuyla ilgileneceğini belirten Bingöl seçim zamanı arkadaşlarımız çok çalıştı ve emek harcadılar tekrar aynı listelerle seçime girmek büyük olasılık görünüyor ama isteğinizi dikkate alacağız" dedi.


'KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM'


Kemal Kılıçdaoğlu'nun'da, Tekin Bingöl'ün de kendisinin bir adayı olup olmadığını sorduklarını söyleyen Yeşildal kesinlikle herhangi bir isim vermediğini söyledi. Aday olacak isim genel merkezin takdiridir diyen Yeşildal Şefik Türktaş için Ankara'ya gitti iddialarını da yalanlayarak, "Ben kimsenin şahsi adamı değilim. Ben oraya CHP Alanya İlçe Başkanı olarak gittim. Önemli olan Alanya'nın kazanması. Oraya partimiz için gittim" şeklinde konuştu.



Yeşildal milletvekili aday listelerinin kesinleşmesinden önce bir kez daha Ankara'ya gideceğini ve elinden gelen herşeyi yapacağını belirtti.





Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 13:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83