KILIÇDAROĞLU ALANYA'YA GELİYOR

CHP'de yapılan bayramlaşmaya milletvekilleri Mustafa Akaydın ile Neyazi Nefi kara katıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting için 4 Ekim'de geleceği duyuruldu.

KILIÇDAROĞLU ALANYA'YA GELİYOR
Kara, çözüm sürecinde teröristlerin silah depolamalarına göz yumanlar hukukun geçerli olduğu bir ülkede vatana ihanetten yargılanması gerekir dedi. 

Partililerin bir araya geldiği bir başka barlaşma programı ise Cumhuriyet Halk Partisindeydi. saat 13'de teşkilat binasında buluşan partililer birbiri ile bayramlaştı. Bayramlaşmaya CHP Antalya Milletvekilleri Mustafa Akaydın ile halkın doktoru olarak tanınan Niyazi Nefi Kara'da katıldı. İlçe yönetimi ve partide görev almış bir çok ismin hazır bulunduğu programa Akaydın ve Kara, partililerle sohbet etti. 30 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Belediye Başkan adayı olan Şefik Türktaş'ta ekibi ile birlikte törende hazır bulundu. Rahatsızlığı nedeniyle konuşma zorluğu yaşayan İlçe Başkanı Şengül Yeşildal misafirlerin bayramını tebrik ederken 4 Ekim'de CHP Genel Başkanı'nın Alanya'da miting yapacağının müjdesini verdi.Partililere hitap eden Akaydın, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekti. Akaydın eleştiri oklarının hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ak Parti ve MHP'ye yönelikti. Niyazi Nefi Kara ise konuşmasında PKK'nın çözüm süreci sırasında silah yığınağı yaptığını Cumhurbaşkanına kadar Ak parti Milletvekillerinin itiraf ettiğini bu suçunda hukuken vatana ihanet suçundan yargılanması gerekir diyerek eleştiride buldu.

Kara, geçtiğimiz aylarda gündeme gelen dönemin Dışişleri Bakanı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu'nun babasının mera arazilerini talep ettiğini herkesin artık bildiğini söylediği konuşmasını diğer partilerin milletvekili adayları ve koalisyon görüşmelerine ilişkin eleştirilerle sürdürdü. 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2015, 19:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83