'KOALİSYON DEMEK, KRİZ DEMEK'

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Alanya’da sürdürüyor. Çelik istikrar için tek başına iktidarı hedef gösterdi.

'KOALİSYON DEMEK, KRİZ DEMEK'
AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmaları kapsamında güne ilk olarak Alanya sanayi esnafını ziyaret ederek başladı. Sanayi esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Çelik, esnafla sohbet ederek 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi. Çelik, daha sonra ise Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde AK Parti’ye gönül veren seçmenler tarafından açılan seçim ofisini ziyaret etti. Çelik, burada seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çelik’in bir sonraki adresi ise, yine Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan seçim ofisi oldu. Seçim ofisinde AK Partili bayanlarla bir araya gelen Sena Nur Çelik, AK Parti olarak bayanlara çok önem verdiklerini ve bunu yapabilen tek partinin AK Parti olduğunu dile getirdi. Çelik, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin en önemli seçim olduğuna da vurgu yaparken, daha çok çalışmaları gerektiğini dile getirdi. AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’in son adresi ise Demirtaş Mahallesi’nde AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Kadın Kollarıyla bir araya geldiği sohbetle son buldu.


'TEK BAŞINA İKTİDAR ÜBÜYK AVANTAJ'

Türkiye için hayallerinin ve hedeflerinin olduğunu ifade eden AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik,“Biz Türkiye’de 13 yılda 80 yılda yapılan yatırımlarının toplamından fazla yatırım yaptık. Yapılamayanı yapan biziz. Yolları, okulları, hastaneleri ve daha bir çok yatırımı yaptık. Bunu biz istikrar sayesinde yaptık, tek başına iktidar olmanın büyük avantajı ile başardık. İstikrar olmasaydı bu hizmetlerin hiç biri yapılamazdı. İstikrarın olmadığı dönemleri, koalisyon dönemlerini hatırlayalım. AK Parti iktidarından önceki on yılda hükümetlerin ortalama ömrü 1.5 yılı bile bulmuyordu. Bir hükümet 1,5 yılda ne yapabilir? Hangi işe başlayıp bitirebilir. Proje mi yapacak? Yapımına başlayabilecek mi? Başlanan, ancak bir arpa boyu yol almayan yatırımları hatırlamıyor muyuz? Yapımına zar zor başlanan ve bitirilemeyip yapımı yılan hikayesine dönen nice yatırımları da ele alıp süratle bitiren AK Parti hükümeti oldu” dedi. 



'HİZMETLER GELECEK'

7 Haziran’dan bu yana geçen şu kısacık süre bile bize istikrarın ne büyük nimet olduğunu göstermedi mi? diyen Çelik, “Faizler ve döviz kurları nereye geldi? İşler durgunlaşmaya, esnaf zorlanmaya başladı. Borcu olanlar ödemelerini yapamaz haline geldi. Bu tablo devam etmemeli. Bu tabloyu değiştirmek sizlerin elinde. İstikrarı sağlayamazsak, Türkiye’nin önüne set çekmek isteyenlere gün doğar. Sizler her zaman daha iyisini hak ediyorsunuz. Bizler çok çalışarak, bizden öncekilerin yaptıkları başarılı işlerin üstüne yenilerini koyarak Antalya’ya ve Alanya’ya hak ettiği hizmetleri inşallah getireceğiz. Bunun için istikrar diyoruz, tek başına iktidar diyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83