Listeye giremeyen aday adayları neler söylediler?

Dün siyasi partilerin Antalya Milletvekili Aday Listeleri açıklandı. Alanya'dan pek çok isim aday adayı olsada listeye giremedi. Aday Adayları açıklanan listeler sonrası ne dediler?

Listeye giremeyen aday adayları neler söylediler?
Ak Parti - Nurettin Uludağ:

"Alanya’nın gururu Dışişleri Bakanımız tekrar liste başı olarak bizleri gururlandırdı. Alanya bölgemizi temsil eden adaylarımızın ilk günkü aşkla sonuna kadar arkasındayız. Yine söylüyorum; biz bu seçimi kazanacağız. Aday Adaylığı sürecim boyunca başta teşkilatlarıma, hemşehrilerime, aile büyüklerime ve başta eşime ve çocuklarıma, siyasi büyüklerime, şehrimizin kanaat önderlerine, yakın dostlarıma, özellikle Alanya basınına bu süreçte şahsıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve destekten ötürü sonsuz teşekkür ederim yılmadan, bıkmadan, usanmadan, küsmeden, darılmadan çalışmaya devam."

Ak Parti - Hüsnü Akçalıoğlu 

"Ak Parti Antalya Milletveki adaylarımız hayırlı ve uğurlu olsun. İnsaallah başarılı olacağız. Bizler hizmet adamlarıyız, makam mevki peşinde olmadık. Memleket sevdalılariyız. Görev verilirse çalışırız, görev verilmez ise daha çok çalışırız. Aday adaylığım süresince desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim."

Ak Parti - Hüseyin Güney

"Aday adaylığım sürecinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Listeye giren tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ülkemiz, partimiz ve şehrimiz için dün olduğu gibi bguün de var gücümüzle çalışacağız."

Ak Parti - Necati Yıldırım

"27. Dönem Milletvekili Antalya Aday Lİstesi Ak Partimize, ülkemize, Antalyamıza hayırlı uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın. Haydi bismillah."

Ak Parti - Mine Karagöz 

"Alanyamıza, Antalyamıza, ülkemize ve hepimize hayırlı uğurlu olsun."

Ak Parti - Hasan Murat Diler

"Çok kıymetli Dava arkadaşlarım ve farklı fikir ve görüşlere sahip tüm dostlarım. AK Parti Antalya 27. Dönem Milletvekili Aday adaylığım sürecinde göstermiş olduğunuz teveccüh ve desteklerinizden dolayı şükranlarımı sunarım. Bu süreç de aday adayı olan tüm dava arkadaşlarımı ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas dönemde cesur ve dava sadakati ile ön plana çıkarak göreve talip olma erdemi göstermeleri sebebi ile tatdir ve saygı ile tebrik ediyorum. Antalyamızı ve tüm ülkemizi TBMM'de temsil etmek için adaylıkları kesinleşmiş davamızın herbir ferdinin Rabbim yar ve yardımcı olsun. Zaman ve mekan tanımaksızın davamıza desteğimizin dünden daha güçlü ve daha samimi devam edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vesile ile tüm halkımıza saygılarımı sunar, içinde bulunduğumuz seçim sürecinin ülkemize ve islam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. Allaha emanet olasınız."

Ak Parti - Sibel Kurtoğlu Yıldırım

"Aday Aadaylığım süreci boyunca desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkürlerimi sunarım. Bu kutlu davada durmak yok yola devam."

Ak Parti - Durali Şener

"24 Haziran’da yapılacak olan TBMM 27. dönem milletvekilliği seçimleri aday listemizin Antalyamıza, Alanyamıza, vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, milletvekili adayı gösterilen dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Başta şahsım olmak üzere, aday gösterilmeyen aday adaylarınında ‘Adaymış gibi çalışacağından, davamıza hizmet edeceğinden, 24 Haziran’daki seçimlere kadar canla başla mücadele edeceğinden şüphem ve tereddütüm olmadığına inancım tamdır. Durmak yok yola Devam!"

CHP - Cem Özcan

Değerli büyüklerim, dostlarım;

"27. dönem CHP milletvekilliği aday adaylığım sürecinde göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ederim. Bugüne kadar olduğu gibi gerek 24 Haziran seçim süreci gerekse sonrasında Cumhuriyetin ve Atatürk ilkelerinin bir neferi olarak partime hizmet etmeye devam edeceğim. Bu seçimlerden zaferle çıkacağımıza olan inancım tamdır."

MHP - Ali Üzüm

"MHP adayının kim ve nereli olduğunun benim için hiçbir önemi yoktur. MHP adayının özü ülkücü ve dava adamı olması benim için yeter ve artar bile. Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir."

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83